NAJPOZNATIJE KUVANO JELO Goveđi gulaš je preukusan ako ga spremate po bakinom receptu
Svima će se dopasti.

Goveđi gulaš
Sastojci:
600 g govedine
125 g oljuštenog paradajza
150 g graška
150 g luka
40 g paradajza u tubi
1l vode ili supe
prstohvat mešavine začina
brašno
so, biber
Priprema:
Isecite meso, uvaljajte ga u brašno i ispržite. Kad postane zlatnosmeđe, izvadite u činiju. Popržite seckani luk. Isecite paradajz i dodajte sve druge sastojke mesu. Kuvajte oko pola sata.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:

RECEPT ZA TRADICIONALNI MAĐARSKI GULAŠ Jelo na kašiku koje svi volimo
Oduševiće vas ukus.

NAPRAVITE GA PO BAKINOM RECEPTU Gulaš sa kobasicama je jelo nedelje!
Što se duže sprema, to je ukusniji.

ORIGINALNI RECEPT IZ BELGIJE! Goveđe kuglice su nešto najbolje iz ove države
Lake su za pripremu.

NEODOLJIV, PRSTE DA POLIŽEŠ Slasni gulaš neće vas mnogo koštati, a svi će biti siti
Nećete moći da mu odolite.

DOMAĆE KIFLICE Posne, savršene vruće, a biće super i hladne, i dupla mera će biti malo!
Posne i slasne, savršene za doručak ili večeru.

OVAKVE PRAVE SAMO NAJBOLJI PEKARI Recept za najmekše pancerote koje se tope u ustima
Pancerote su jedno od onih jela koje nas vraćaju u detinjstvo – miris prženog testa, topljeni sir koji se razvlači, i paradajz sos koji obogaćuje svaki zalogaj.

PRAVA DOMAĆA PITA PO RECEPTU NAŠIH BAKA Uvijena pogača punjena sirom, sočna, mekana i neponovljivo ukusna
Dugo ostaje sočna i mekana, pa ako i prenoći zamotana u kesi i krpi ostaje vema ukusna i sutradan

SAVRŠEN SLATKIŠ ZA LETNJE POPODNE Pita sa jabukama u lisnatom testu, vrhunsko uživanje
Okolo hrskava korica, a unutra mek i sočan fil, sve miriše na cimet, a priprema jednostavna. Može sa bilo kojim voćem na ove vrućine

ZABORAVITE NA MASNE PITE Ovako Turci prave burek kod kuće – brz, lagan i preukusan
Zanimljiva je činjenica da ga ona priprema u tiganju, kao i to da nije mastan kao onaj iz pekare
Komentari (0)