NAJPOZNATIJE KUVANO JELO Goveđi gulaš je preukusan ako ga spremate po bakinom receptu
Svima će se dopasti.
Goveđi gulaš
Sastojci:
600 g govedine
125 g oljuštenog paradajza
150 g graška
150 g luka
40 g paradajza u tubi
1l vode ili supe
prstohvat mešavine začina
brašno
so, biber
Priprema:
Isecite meso, uvaljajte ga u brašno i ispržite. Kad postane zlatnosmeđe, izvadite u činiju. Popržite seckani luk. Isecite paradajz i dodajte sve druge sastojke mesu. Kuvajte oko pola sata.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
RECEPT ZA TRADICIONALNI MAĐARSKI GULAŠ Jelo na kašiku koje svi volimo
Oduševiće vas ukus.
NAPRAVITE GA PO BAKINOM RECEPTU Gulaš sa kobasicama je jelo nedelje!
Što se duže sprema, to je ukusniji.
ORIGINALNI RECEPT IZ BELGIJE! Goveđe kuglice su nešto najbolje iz ove države
Lake su za pripremu.
NEODOLJIV, PRSTE DA POLIŽEŠ Slasni gulaš neće vas mnogo koštati, a svi će biti siti
Nećete moći da mu odolite.
PROJA SA MESOM Recept na čaše, gotova brzinski, a ukus rajski
Iznenadite ukućane ovom fantastičnom projom.
POSNI UŠTIPCI OD 3 SASTOJKA Hrskavi spolja, mekani unutra, a najbolje idu uz domaći pekmez od kajsija
Preukusni su, probajte, nećete pogrešiti
POSNI ROLAT SA AJVAROM ZA NIKOLJDAN Najukusnije predjelo, na slavama se uvek traži parče više
Idealno posno posluženje za slavu
Savršen patišpanj: Tajna temperature koja garantuje da kolač nikad ne „padne“
Ova hemijska reakcija daje kolaču mekoću i prozračnost koju je teško postići bez pravilnog zagrevanja
Posna pita od krompira koja se topi u ustima: Hrskava i gotova za tren, a ne treba vam ni oklagija
ajna je u čarobnoj smesi za prelivanje koja daje volumen i hrskavost kupovnim korama.
Komentari (0)