KAKO DA HLEB BUDE SVEŽ DANIMA Primenite neki od ovih 5 trikova i biće mekan kao pamuk
Ako hleb već sutra postane tvrd, primenite neki od navedenih trikova, biće kao tek kupljen.
![hleb](/data/images/2024-09-16/100634_shutterstock-1023191101_f.jpg?timestamp=1726437600)
Zamrznite
Ako hleb nećete da jedete odmah, možete da ga zamrznete, očuvaćete mu svežinu dva do tri meseca.
Držite hleb u kutiji
Zbog manje cirkulacije vazduha potrebno je da hleb držite u kutiji za hleb.
Folija ili plastična kesa
Ako nemate kutiju za hleb najbolje ga držite u foliji ili plastičnoj kesi
Nemojte da ga stavljajte u frižider
Frižider ima suprotan efekat, u njemu se hleb suši 6 puta brže nego na svežem vazduhu.
Voda i rerna
Suv i tvrd hleb možete da poprskate vodom i stavite par minuta u rernu.
Možda vas zanima:
![tiganj](/data/images/2024-12-24/109701_shutterstock-2245043925_f.jpg)
OČISTITE TIGANJ BRZO I LAKO Nema ribanja ni struganja, a sijaće se kao nov
Očistite tiganj na jednostavan način, bićete oduševljeni rezultatom.
![suvo grožđe](/data/images/2025-01-17/111460_shutterstock-2210276799_f.jpg)
OČISTITE JETRU NA JEDNOSTAVAN NAČIN Priprema je jednostavna, a zdravo je za ceo organizam
Potrebna vam je samo voda i još jedan sastojak, a odličan je čistač jetre.
![gibanica](/data/images/2025-01-16/111347_shutterstock-1650633628_f.jpg)
NAJČEŠĆE GREŠKE KADA PRAVITE GIBANICU Zbog ovoga nije vazdušasta i mekana, a ukus je nikad bolji
Ako želite da gibanica bude savršena, primenite ove jednostavne trikove.
![pasta sa sirom i suvim vratom](/data/images/2024-09-02/99225_sa-krem-sirom-i-suvim-vratom_f.jpg)
TRIKOVI ZA NAJBOLJU TESTENINU Biće ukusna i slasna, a pasta nikad bolja
Trikovi iskusnih domaćica za najbolju testeninu.
![posna moskva šnit](/data/images/2025-02-15/114090_screenshot-2025-02-15-093703_f.png)
POSNA MOSKVA ŠNIT Omiljena beogradska torta u savršenom spoju sa voćem
Fenomenalna torta oduševiće i one izbirljive.
![gulaš](/data/images/2025-02-15/114093_screenshot-2025-02-15-100533_f.png)
SOČNI GULAŠ Držaće vas dugo sitim, a preukusan, prste da poližete
Preukusno jelo za prave gurmane.
![musaka](/data/images/2024-12-16/109022_musaka-shutter_f.jpg)
SOČNA MUSAKA OD KROMPIRA Klasik koji nikada ne gubi na popularnosti, za savršen obrok
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.
![krilca iz rerne](/data/images/2024-09-09/99937_iz-rerne_f.jpg)
SLASNA KRILCA IZ RERNE Savršeno hrskava, a meso se lepi za prste
Fenomenalna i slasna, a priprema je jednostavna.
![makaronsi](/data/images/2025-02-13/113938_screenshot-2025-02-13-152947_f.png)
MAKARONSI Francuski kolačići zbog kojih ćete se osećati kao u Parizu, neponovljivog ukusa
Ukusa koji priča priče, najbolje stavite duplu meru.
Komentari (0)