PASTA IZ RERNE ZA KADA NEMATE VREMENA A 100 puta bolja od one klasične, prste da poližete
Sočna i punog ukusa, postaće vaše novo omiljeno jelo.
Potrebno je
- testenina po izboru
- blok kravljeg sira
- pakovanje čeri paradajza
- maslinovo ulje
- beli luk
- bosiljak
- so
- biber
Priprema
U vatrostalnu posudu stavite čeri paradajz pa prelijte maslinovim uljem. Posolite i pobiberite. U sredinu posude stavite blok kravljeg sira. Pecite oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Za to vreme, skuvajte testeninu na šporetu. U smesu sa sirom umešajte 2 čena protisnutog belog luka i šaku seckanog bosiljka. Viljuškom izgnječite kravlji sir pa pomešajte sa čeri paradajzom, belim lukom i bosiljkom. Umešajte testeninu i jelo je gotovo. Bon appetit!
Možda vas zanima:
ITALIJANSKA PASTA SA PISTAĆIMA Savršen spoj različitih ukusa koji popravljaju dan u trenu, sipaćete tanjir više
Kremasta i drugačija, za dane kada nemate vremena.
ITALIJANSKA PASTA Slasni delikates sa patlidžanom koji budi sva čula
Poješćete u slast, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
PASTA AMATRIĆIJANA U savršenom spoju sa slaninom i parmezanom, svaki zalogaj je gurmanski raj
Slasna i kremasta, polizaćete i tanjir koliko je ukusna.
POSNA PASTA S TUNJEVINOM Sočna i slasna, polizaćete i tanjir koliko je ukusno
Sočan spoj testenine sa tunom, za ručak koji se pamti.
PROJA SA SIROM Uspeva svima, a savršena za doručak ili večeru, svaki zalogaj je raj za nepca
Sočna i slasna, za pravo uživanje.
FRANCUSKA SVILENA PITA Američka poslastica nastala 50 ih od koje će vam poći voda na usta
Naziv francuska nema veze sa ovom zemljom, nastala je u Americi 1950 ih godina 20 veka, na jednom kulinarskom takmičenju.
PASTA IZ RERNE ZA KADA NEMATE VREMENA A 100 puta bolja od one klasične, prste da poližete
Sočna i punog ukusa, postaće vaše novo omiljeno jelo.
NEMOJTE DA KORISTITE ISTU DASKU ZA SEČENJE ZA OVE 2 NAMIRNICE Rizikujete zarazu od ove bolesti
Pored toga što kuhinjski pribor treba da bude čist, potrebno je da povedete računa i o tome koje namirnice ne treba da mešate.
GURMANSKI GULAŠ U VINU Specijalitet zbog kog će ukućani stajati u redu za još
Neodoljivo jelo držaće vas dugo sitim, a vino mu daje posebnu draž.
Komentari (0)