PICA KAPRIĆOZA Italijanski specijalitet raj za nepca, uzećete parče više
Jelo bez mane, za lepo veče sa prijateljima.

Potrebno je:
- 400 g podloge za picu
- paradajz pelat
- Šunka za picu
- Šampinjoni
- Masline
- Maslinovo ulje
- Origano začin ili par svežih listova
Priprema
Pelatom ili kečapom premažite testo. Onda poređajte šunku i šampinjone. Prethodno narendan sir rasporedite preko pice i na kraju pospite malo maslinovog ulja. Pripremljenu picu pecite u dobro zagrejanoj rerni na 250 stepeni, oko 10 minuta. Možete produžiti vreme pečenja dok ne dobijete testo po vašem ukusu. Na pečenu picu poređajte masline i pospite origano. Prijatno !
Možda vas zanima:

KAPRIĆOZA Čuveni italijanski specijalitet koji budi sva čula, za početak savršenog vikenda
Kaprićoza ili hirovita pica, na italijanskom, svoju popularnost stekla je pre više godina.

PICA OD KROMPIRA Italijanski klasik savršen za iznenadne goste
Slasna i ukusna, uzećete parče više.

PICA SA SPANAĆEM Italijanski klasik na drugačiji način, ukusa koji priča priče
U savršenom aromatičnom spoju, savršena za lepo veče sa prijateljima.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Slasni italijanski specijalitet za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete
Neodoljiva i slasna, u slasnom spoju sa sirom.

POSNA KEKS TORTA Brza poslastica koju svi vole, po receptu bez mane
Pravi se lako, a nestaće sa stola prva.

NJOKE SA SLANINOM Slasno jelo u savršenom spoju ukusa, za prave gurmane
Držaće vas dugo sitim, a pravi raj za nepca.

DOMAĆI HLEB SA KROMPIROM Mekan kao duša, samo dodajte prilog po želji
Služite vrućeg uz prilog po želji.

POSNE ŽERBO KOCKE Mađarski slatkiš koji budi sva čula, po receptu bez mane
Neodoljiv kolač, za sve svečane prilike.

RUM KOLAČ Aromatični desert za sve prilike kada vam se jede slatko
Neodoljiv desert za prave sladokusce.
Komentari (0)