PICA SA PILETINOM Slasno jelo za lepo veče sa prijateljima, po originalnom italijanskom receptu
Hrskavih kora i sočnog nadeva, ovakvu do sada niste jeli.

Potrebno je:
- gotovo testo za picu
- 500 g pilećih fileta
- 0,25 l pavlake za kuvanje
- 200 g sušenog sira
- 200 g trapista gauda
- 1 čen belog luka
- so
- biber
- mlevena začinska paprika
- bosiljak
- peršun
Priprema
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Izrežite sitno piletinu na kockice pa je lagano propžite u plehu. Dodajte beli luk i pavlaku za kuvanje. Zatim narendajte sir pa začinite. Pospite bosiljkom i peršunom. Ispecite testo polovično pa na polovini pečenja preko nanesite smesu. Zapecite picu još 10 ak minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Bon appetit!
Možda vas zanima:

PICA OD KROMPIRA Italijanski klasik savršen za iznenadne goste
Slasna i ukusna, uzećete parče više.

PICA SA SPANAĆEM Italijanski klasik na drugačiji način, ukusa koji priča priče
U savršenom aromatičnom spoju, savršena za lepo veče sa prijateljima.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Slasni italijanski specijalitet za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete
Neodoljiva i slasna, u slasnom spoju sa sirom.

ČOKOLADNA PICA Neodoljiva i slatka, za lepo porodično okupljanje
Italijanski klasik na drugačiji način.

POSNA PAŠTETA OD OSLIĆA I ORAHA Slasna i ukusna, a savršena za dane strogog posta
Gotova začas, a aromatična i ukusna.

SOČNA PITA SA PLAVIM PATLIDŽANOM Savršenog ukusa, najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko
Sočna i slasna, za pravo uživanje.

JANIJA SA BUKOVAČOM I PIRINČEM Aromatični specijalitet posan na vodi, ukusa koji priča priče
Jednostavno jelo od jeftinih sastojaka koje budi sva čula.

POSNI SATARAŠ Lagano jelo u savršenom spoju ukusa, prste da poližete
Dodajte prilog po želji i uživajte.

POTAŽ OD BROKOLIJA Kremast i lagan, okrepiće vas u trenu
Pravi se lako, a osvaja na prvi zalogaj.
Komentari (0)