MAFINI SA SIROM SA MERAMA "NA ČAŠE" Prave se lako, a pojedu brzo i uspevaju BAŠ svima
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.
Potrebno je:
* čaša je 200 ml
- 2 čaše sira
- 2 čaše brašna
- pola čaše ulja
- 4 jajeta
- 1 čaša jogurta
- 1 kašičica soli
- 1 prašak za pecivo
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. Jaja umutite pa dodajte ulje i jogurt. Sipajte brašno, so i prašak za pecivo pa opet umutite. Dodajte izmrvljeni sir. Polako promešajte smesu pa izlijte u kalup za mafine. Pecite proju oko pola sata, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.Bon appetit!
Možda vas zanima:
PROJA SA SIROM Po receptu za početnike, a savršeno ide uz šolju jogurta
Mekana i sočna, nestaće sa stola odmah.
PROJA SA SIROM SA MERAMA "NA ČAŠE" Priprema nikad jednostavnija, a biće kao ona iz bakine kuhinje
Sočna i mekana, pravićete iznova.
PROJA SA SIROM SA MERAMA "NA ČAŠE" Žuta kao sunce i mekana kao duša, prste da poližete
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.
BRZA PROJA Ukusna i sočna, a uspeće i početnicima
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)