RIBLJI PAPRIKAŠ NA SREMSKI NAČIN Gurmansko jelo za dane posta koje pomera granice dobrog ukusa
Sočan i ukusan, pravi raj za nepca.

Potrebno je:
- 1½ kg šarana
- 5 glavica crnog luka
- ulje
- 2 kašike vinskog sirćeta
- 2 kašike crvene začinske paprika
- celerov list
- 2-3 dl soka od paradajza
- 1 dl crvenog vina
- biber
Priprema
Ribu isecite na komade, poprskajte vinskim sirćetom i ostavite da stoji pola sata. Na ulju propržite luk isečen na rebarca, dodajte papriku, seckan celerov list, pa nalijte vinom i sokom od paradajza i kuvajte dok povrće skroz ne omekša. Kuvani sos procedite u drugu šerpu, dodajte ribu koju ste prethodno posolili i ostavite na laganoj vatri 40 minuta. Poslužite paprikaš uz kuvani krompir ili testeninu.

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!

UČESNICI BLOKADA POTEŽU ORUŽJE JEDNI NA DRUGE! Tenzija raste!

Preminuo poznati tiktoker zbog prejedanja! Zbog svoje nepokretnosti nije mogao da poseti ni majčin grob!

Život se popravlja za 3 znaka: Danas, 13. marta će biti srećne ruke, sve o čemu sanjaju će se ostvariti

SuPer rasprodaja u PerSu! Popusti do 50% sve do isteka zaliha!

Vatrena plavuša opet gori: Nikol Kidman u nikad moćnijoj ulozi, žene u Srbiji jedva čekaju da pogledaju ovaj film

POMOĆ U MENOPAUZI NA BILJNOJ BAZI

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

Sezona Sajma: Zaslužili ste povoljan odmor!

(VIDEO) REKTOR POBEGULJA! Vladan Đokić dobija tikove zbog Informera, besramno odbio da odgovori na pitanja!

DIJETALNI KUVANI ĐEVREK Biće zdraviji, a još ukusniji
Služite uz jogurt ili prilog po želji.

PITA SA KOLENICOM Slasna i zasitna, za gurmane i one izbirljive
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

GABON TORTA ZA PRAVE SLADOKUSCE Raskošna poslastica oduševiće goste
Savršena za svaku svečanost.

TAKOSI SA SEITANOM Savršena zamena za meso u danima posta, bićete oduševljeni ukusom
Zasitno jelo osvojiće vas od prvog zalogaja.

SLANA BULGUR SALATA Gotova za 2 minuta, a puna vitamina
Dodajte kao prilog uz jelo od povrća ili mesa.
Komentari (0)