PILETINA U SOSU OD ŠAMPINJONA Kremasto jelo pravi je raj za nepca
Sočno jelo oduševiće i one izbirljive.

Potrebno je:
- 1 glavica crnog luka
- 3 čena belog luka
- 500 g šampinjona
- 500 ml neutralne pavlake
- 2-3 kašičice kisele pavlake
- 2-3 kašičice senfa
- 500 g pilećeg belog mesa
- origano
- biber
Priprema
Propržite crni luk u tiganju, pa dodajte beli, a potom i šampinjone. Ostavite da se dinsta, pa dodajte senf i kiselu pavlaku. Polako dodajte neutralnu pavlaku, po pobiberite i začinite origanom. Zasebno, ispržite pileće belo meso na maslinovom ulju. Prelijte piletinu sosom. Bon appetit!
Možda vas zanima:

ČAČANSKI LONAC Prepun različitih vrsta mesa, ručak kome neće odoleti ni najveći gurmani
Slasno i aromatično jelo, a bićete siti satima.

PILETINA SA ŠAMPINJONIMA I PIRINČEM Ručak koji će porodica obožavati, a bićete siti satima
Svaki zalogaj je raj za nepca.

SVINJSKI VRAT U PIVU Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Ručak koji će cela porodica obožavati.

JAGNJETINA NA ZLATIBORSKI NAČIN Sa kajmakom, a meso se lepi za prste, nema joj ravne
Slasna i sočna, nema ko vam neće tražiti recept.

RIŽOTO SA MESOM I POVRĆEM Ručak koji pomera granice dobrog ukusa, cela porodica će uživati
Savršenog ukusa, a zasitno.

ČAČANSKI LONAC Prepun različitih vrsta mesa, ručak kome neće odoleti ni najveći gurmani
Slasno i aromatično jelo, a bićete siti satima.

KREMASTI PIRE KROMPIR Najbolje služite uz ćufte ili šnicle, za ručak koji se pamti
Priprema je jednostavna, a ukus božanstven.

VRANJANSKI PROPEĆ PO TETA DRAGANINOM RECEPTU Mirisan i sočan, nema ko će mu odoleti
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

LETNJA SARMA PO RECEPTU IZ STARE SVESKE Preukusna, zasitna i slasna, ovakvu do sada niste jeli
Ukućani će stajati u redu za još.
Komentari (0)