PILETINA U SOSU OD ŠAMPINJONA Kremasto jelo pravi je raj za nepca
Sočno jelo oduševiće i one izbirljive.
Potrebno je:
- 1 glavica crnog luka
- 3 čena belog luka
- 500 g šampinjona
- 500 ml neutralne pavlake
- 2-3 kašičice kisele pavlake
- 2-3 kašičice senfa
- 500 g pilećeg belog mesa
- origano
- biber
Priprema
Propržite crni luk u tiganju, pa dodajte beli, a potom i šampinjone. Ostavite da se dinsta, pa dodajte senf i kiselu pavlaku. Polako dodajte neutralnu pavlaku, po pobiberite i začinite origanom. Zasebno, ispržite pileće belo meso na maslinovom ulju. Prelijte piletinu sosom. Bon appetit!
Možda vas zanima:
PILETINA SA KARIJEM Pikantno jelo gotovo za 20 minuta, za savršen ručak
Služite uz kuvani pirinač.
PILETINA SA SUSAMOM RAJ ZA NEPCA Gotova za pola sata, a hrskaviju niste jeli
Samo dodajte prilog po želji.
PILEĆE MESO U SOSU RAJ ZA NEPCA Ukućani će stajati u redu za još
Kremasti i zasitni ručak koji će porodica obožavati.
PLEĆKA S BELIM VINOM Gastronomski užitak za sva čula, po receptu bez mane
Samo dodajte prilog po želji.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)