POSNI PAPRIKAŠ SA BUKOVAČAMA Sočno jelo koje će vas dugo držati sitim
Dodajte prilog po želji i uživajte.
Potrebno je:
- 2 glavice crnog luka
- 1-3 šargarepe
- 3 cele parike iz turšije
- 1/2 l sosa od paradajza
- 2 pakovanja bukovače
- začini
- kašičica origana
Priprema:
Prodinstajte crni luk sa šargarepom sečenom na kolutove, pa dodajte papriku sečenu na kockice. Onda dinstajte još 10 ak minuta. Nalivajte vodu po potrebi. Kada bude na pola gotovo, dodajte sečene bukovače, pa nastavite da dinstate. Posolite i pobiberite . Onda sipajte pola litra paradajz sosa i kašičicu origana. Kuvajte još par minuta, pa skinite paprikaš s vatre.
Možda vas zanima:
DUNAVSKI PAPRIKAŠ POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Aromatično jelo sa ribom za prave gurmane, a posno
Posni paprikaš raspamtiće i one izbirljive, a riba i vino mu daju poseban šmek.
RIBLJI PAPRIKAŠ GREJE DUŠU I TELO Posni ručak koji pomera granice dobrog ukusa
Samo dodajte salatu po želji.
SKUŠA SA ZAČINSKIM BILJEM NAJLEPŠI POSNI RUČAK A savršeno ide uz čašu vina
Savršen posni ručak pravićete i mrsnim danima.
RIBLJA ČORBA PO RECEPTU MANASTIRA LEPAVINA Posni ručak koji mami i mirisom i ukusom
Savršena za svečanu i slavsku trpezu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)