ROLOVANO BELO MESO PUNJENO SIROM I POVRĆEM Uskršnji ručak koji će gosti obožavati

Ivana Pavlović

14:30

Sezonski recepti 0

Sočno i slasno, nestaće sa stola čim se postavi.

rolovano punjeno belo meso
Printscreen

Potrebno je:

  • 4 pileća filea
  • 16 parčića slanine
  • 1 šargarepa
  • 120 g tvrdog sira
  • peršun
  • 3 kašike pavlake
  • maslinovo ulje

Priprema: 

Rernu zagrejte na 180 stepeni. Pileći file isecite na pola po dužini. Pokrijte folijom i istucite čekićem za meso. Posolite i pobiberite, pa začinite. U posudi sjedinite rendanu šargarepu, rendani sir, seckani peršun i pavlaku, Na meso stavite fil, urolajte, pa uzmite dva parčeta slanine i malo preklopite. Preko stavite rolovano meso, pa ponovo urolajte.Poređajte u nauljenu vatrostalnu posudu. Pecite oko 40 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading