PUNJENO BELO MESO ZA PRAVE GURMANE Slasni ručak koji će obožavati cela porodica
Svaki zalogaj je raj za nepca.

Potrebno je:
- 2 pileća filea
- 4 lista šunke
- 50 g kačkavalja
- malo soli
- malo bibera
- malo slatke začinske paprike
- malo belog luka u granulama
Priprema:
Dobro izlupajte meso, pa dodajte so, biber i začine. Poređajte dva lista šunke presavijena na pola,a, samo na jednu polovinu mesa. Preko stavite kačkavalj. Stranom bez fila preklopite meso, pa krajeve pričvrstite čačkalicama. Pržite u tiganju, sve dok meso ne pobeli. Pecite 15 minuta, u rerni zagrejanoj na 160 stepeni.
Možda vas zanima:

PUNJENO BELO MESO Rapsodija ukusa za prave gurmane, u ručku koji se ne zaboravlja
Služite uz salatu po želji.

PUNJENO BELO MESO Gurmanski delikates koji se ne odbija, a slanina mu daje poseban šmek
Rolovano belo meso u sočnom spoju ukusa, oduševiće celu porodicu.

PUNJENO BELO MESO SA KAJMAKOM Ukućani će stajati u redu za još
Držaće vas dugo sitim.

PUNJENO BELO MESO SA PAPRIKAMA Gurmanski specijalitet koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim
Slasno i sočno jelo držaće vas dugo sitim.


POTAŽ OD ORAHA I CELERA Posan i ukusan, krepi organizam u trenu
Kremast i ukusan, pravićete i mrsnim danima.

AMERIČKA PITA Klasik koji se ne odbija, po receptu za početnike, prste da poližete
Otopićete se od miline koliko je slatka.

GURMANSKE ROLNICE SA KULENOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a savršene za doručak ili večeru
Najbolje služite uz jogurt.

BIFTEK VELINGTON Lisnato testo, pečurke i juneće meso u delikatesu od koga zastaje dah
Ukrasiće svaku svečanu trpezu i oduševiti ukusom sve goste.
Komentari (0)