AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Služite uz kuvani krompir.

Potrebno je:
- 300 g kuvane piletine
- 300 g spanaća
- 1 glavica crnog luka
- 1 čen belog luka
- 3 kašike brašna
- 300 ml mlake vode
- 30 g margarina
- 6 krompira
- so
- biber
- ulje
Priprema:
Propržite sitno seckane lukove i brašno, pa dodajte začine i vodu, uz neprestano mešanje. Umešajte spanać i krto meso iz supe, pa kuvajte na tihoj vatri, sve dok se ne zgusne. U slanoj vodi skuvajte krompir, pa ocedite, dodajte otopljen margarin, i umutite. Služite uz ajmokac.
Možda vas zanima:

PUNJENO BELO MESO Gurmanski delikates koji se ne odbija, a slanina mu daje poseban šmek
Rolovano belo meso u sočnom spoju ukusa, oduševiće celu porodicu.

JELO NA KAŠIKU KOJE SVAKOJ DOMAĆICI USPEVA Deca će ga zavoleti i stalno ćete ga praviti
Zdravo i neodoljivo jelo.

BATACI PUNJENI SUVIM ŠLJIVAMA Gastronomski užitak koji ćete pamtiti, i od sada redovno praviti
Savršenstvo ukusa u svakom zalogaju.

PROLEĆNA KAPAMA Staro jelo po receptu sa juga Srbije, za ručak koji se ne zaboravlja
Služite toplo uz kiselo mleko ili pavlaku.

BATACI PUNJENI SUVIM ŠLJIVAMA Gastronomski užitak koji ćete pamtiti, i od sada redovno praviti
Savršenstvo ukusa u svakom zalogaju.

BRZA VOĆNA TORTA Ne zahteva ni truda ni vremena, a harmonija ukusa u svakom zalogaju
Savršena za rođendane i sve bitne datume.

PROLEĆNA KAPAMA Staro jelo po receptu sa juga Srbije, za ručak koji se ne zaboravlja
Služite toplo uz kiselo mleko ili pavlaku.

CRNE PALAČINKE SA KREMOM OD SIRA I VIŠNJAMA Specijalitet u savršenom spoju ukusa
Savršeno sočne i mekane, popraviće vam dan u trenu.

BRZE KAČKAVALJ KUGLICE Tope se u ustima, a gotove očas posla,super idu uz razna jela
Sočne i slasne, nema ko vam neće tražiti dodatak.
Komentari (0)