GURMANSKA PILEĆA SALATA Pravi je raj za nepca, a slanina joj daje poseban šmek
Slasna i drugačija, pravićete stalno.
Potrebno je:
- 2 pileća filea
- 4 kriške slanine
- 1 šolja majoneza
- pola šolje kisele pavlake
- 1 kašika senfa
- 1 kašika limunovog soka
- 1 kašičica belog luka u prahu
- so i biber po ukusu
- 1 šolja celera
- pola šolje crvenog luka
- pola šolje krastavca
- pola šolje peršuna
- pola šolje parmezana
Priprema:
Kuvajte pileće filete u slanoj vodi, oko 15 do 20 minuta. Pustite ih da se prohlade, pa ih isecite na kockice. Propržite slaninu u tiganju.Pustite da se ohladi, pa je isecite na komadiće. Pomešajte majonez, kiselu pavlaku, senf, limunov sok, beli luk u prahu, so i biber. Izmešajte dobro da se sastojci sjedine. Onda dodajte seckanu piletinu, slaninu, celer, crveni luk, krastavac i peršun u posudu sa dresingom.
Možda vas zanima:
PILEĆA SALATA Dijetalna i ukusna, a gotova začas, jedite koliko hoćete bez griže savesti
Lagana obrok salata za vrele dane.
OBROK SALATA ZA SVAKI DAN Praktična za posao, a odmah se pojede
Obični sastojci, a preukusna je.
NEODOLJIVA PILEĆA SALATA SA CRNIM GROŽĐEM Harmonija između slatkog, slanog i kiselog ukusa
Kremasta i slasna, a može da zameni obrok.
PILEĆA SALATA SA BORANIJOM ZA VRELE LETNJE DANE Lagana i zasitna, a po ukusu joj nema ravne
Bićete siti satima, a savršenog ukusa.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)