PILEĆA SALATA SA SUSAMOM Kremasta i slasna, može da zameni obrok
Sočna i slasna, uživaćete u svakom zalogaju.
Potrebno je:
- 200 g kuvane piletine
- 200 g pečenog blago slanog kikirikija
- 100 g pečenog susama
- 200 g kisele pavlake
- 200 g majoneza
Priprema:
Na kockice iseckajte kuvanu piletinu. U najlon kesu stavite blagi slano pečen kikiriki, pa istucite tučkom za meso. Ispecite susam da dobije svetlo žutu boju, uz neprestano mešanje. Onda dodajte majonez i kiselu pavlaku. U jednu posudu stavite seckanu piletinu, kikiriki i susam, pa dodajte majonez i kiselu pavlaku i po ukusu ako treba soli. Na kraju, izmešajte dobro salatu i ohladite. Prijatno!
Možda vas zanima:
PILEĆA SALATA Dijetalna i ukusna, a gotova začas, jedite koliko hoćete bez griže savesti
Lagana obrok salata za vrele dane.
OBROK SALATA ZA SVAKI DAN Praktična za posao, a odmah se pojede
Obični sastojci, a preukusna je.
NEODOLJIVA PILEĆA SALATA SA CRNIM GROŽĐEM Harmonija između slatkog, slanog i kiselog ukusa
Kremasta i slasna, a može da zameni obrok.
PILEĆA SALATA SA BORANIJOM ZA VRELE LETNJE DANE Lagana i zasitna, a po ukusu joj nema ravne
Bićete siti satima, a savršenog ukusa.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)