POSNA LEŠNIK GNEZDA SA KREMOM SAVRŠENA ZA SVE BITNE DOGAĐAJE Prave se lako, a razgrabiće ih odmah
Neodoljivi sitni kolači savršeni su za svečanu i slavsku trpezu.
Potrebno je:
- 200 g šećera
- 200 ml vode
- 125 g margarina
- 100 g čokolade za kuvanje
- 250 g mlevenog keksa
- 150 g mlevenih lešnika
I još:
- mleveni lešnici
- posni lešnik krem
Priprema:
U jednoj šerpi skuvajte šećer i vodu. Nakon što provri, sklonite sa ringle, dodajte margarin i mešajte, sve dok se ne otopi. Onda dodajte mleveni keks i mlevene lešnike i dobro izmešajte. Rukom oblikujte kuglice, pa ih valjajte u lešnik i prstom pravite udubljenje. Ostavite u frižideru da se prohlade i stegnu, pa u svako udubljenje nanesite lešnik krem.
Možda vas zanima:
POSNA LEŠNIK GNEZDA Prave se maltene sama, a vole ih od 7 do 107 godina
Savršena za slavsku trpezu.
NEODOLJIVA LEŠNIK GNEZDA Raskošni kolačići savršeni za sve bitne događaje, neprevaziđenog ukusa
Gosti će biti oduševljeni.
LEŠNIK GNEZDA Sitni kolači savršeni za svaku svečanost, ukusa koji priča priče
Savršeni za slavsku trpezu, nestaće sa stola čim se postave.
LEŠNIK GNEZDA Sitni kolači za sve prilike, koji pomeraju granice dobrog ukusa, a nikad slađe
Neodoljiivi i ukusni, a savršeni za slavsku trpezu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)