POSNA LEŠNIK GNEZDA SA KREMOM SAVRŠENA ZA SVE BITNE DOGAĐAJE Prave se lako, a razgrabiće ih odmah
Neodoljivi sitni kolači savršeni su za svečanu i slavsku trpezu.
Potrebno je:
- 200 g šećera
- 200 ml vode
- 125 g margarina
- 100 g čokolade za kuvanje
- 250 g mlevenog keksa
- 150 g mlevenih lešnika
I još:
- mleveni lešnici
- posni lešnik krem
Priprema:
U jednoj šerpi skuvajte šećer i vodu. Nakon što provri, sklonite sa ringle, dodajte margarin i mešajte, sve dok se ne otopi. Onda dodajte mleveni keks i mlevene lešnike i dobro izmešajte. Rukom oblikujte kuglice, pa ih valjajte u lešnik i prstom pravite udubljenje. Ostavite u frižideru da se prohlade i stegnu, pa u svako udubljenje nanesite lešnik krem.
Možda vas zanima:
POSNA LEŠNIK GNEZDA Prave se maltene sama, a vole ih od 7 do 107 godina
Savršena za slavsku trpezu.
NEODOLJIVA LEŠNIK GNEZDA Raskošni kolačići savršeni za sve bitne događaje, neprevaziđenog ukusa
Gosti će biti oduševljeni.
LEŠNIK GNEZDA Sitni kolači savršeni za svaku svečanost, ukusa koji priča priče
Savršeni za slavsku trpezu, nestaće sa stola čim se postave.
LEŠNIK GNEZDA Sitni kolači za sve prilike, koji pomeraju granice dobrog ukusa, a nikad slađe
Neodoljiivi i ukusni, a savršeni za slavsku trpezu.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)