KAJGANA SA PEČURKAMA Klasik na drugačiji način, a daće vam energiju za ceo dan
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.
Potrebno je:
- 3 jajeta
- 500 g svećih pečuraka
- 1 glavica crnog luka
- ulje
- biber
- so
Priprema
Operite i ispecite sveže pečurke.Propržite u šerpi sitno sečen crni luk sa kašikom ulja, pa kad požuti, dodajte u njega pečurke. Onda posolite i pustite da se isprže. Zatim ih skinite sa šporeta, pobiberite i dodajte umućena jaja. Ispržite kajganu.
Možda vas zanima:
KAJGANA PO RECEPTU GORDONA REMZIJA Gotova za par minuta i kremasta, trik je u ovakvom pravljenju
Jedan od najboljih svetskih kuvara podelio je recept za kajganu koja osvaja od prvog zalogaja.
KUVANA, PRŽENA JAJA ILI KAJGANA? Naučnici kažu da su ova najzdavija, bićete iznenađeni
Ako je i vas zanimalo koji je najzdraviji vid pripreme jaja, evo odgovora.
HOLANDSKA KAJGANA ZA SAVRŠEN DORUČAK PUN PROTEINA Daće vam energiju za ceo dan
Bićete oduševljeni ukusom.
TOSKANSKA KAJGANA GREJE DUŠU I TELO Puna proteina i slasna, a gotova za čas
Služite uz prilog po želji.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)