KAJGANA SA PEČURKAMA Klasik na drugačiji način, a daće vam energiju za ceo dan
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.
Potrebno je:
- 3 jajeta
- 500 g svećih pečuraka
- 1 glavica crnog luka
- ulje
- biber
- so
Priprema
Operite i ispecite sveže pečurke.Propržite u šerpi sitno sečen crni luk sa kašikom ulja, pa kad požuti, dodajte u njega pečurke. Onda posolite i pustite da se isprže. Zatim ih skinite sa šporeta, pobiberite i dodajte umućena jaja. Ispržite kajganu.
Možda vas zanima:
KAJGANA PO RECEPTU GORDONA REMZIJA Gotova za par minuta i kremasta, trik je u ovakvom pravljenju
Jedan od najboljih svetskih kuvara podelio je recept za kajganu koja osvaja od prvog zalogaja.
KUVANA, PRŽENA JAJA ILI KAJGANA? Naučnici kažu da su ova najzdavija, bićete iznenađeni
Ako je i vas zanimalo koji je najzdraviji vid pripreme jaja, evo odgovora.
HOLANDSKA KAJGANA ZA SAVRŠEN DORUČAK PUN PROTEINA Daće vam energiju za ceo dan
Bićete oduševljeni ukusom.
TOSKANSKA KAJGANA GREJE DUŠU I TELO Puna proteina i slasna, a gotova za čas
Služite uz prilog po želji.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)