KAJGANA SA PEČURKAMA Klasik na drugačiji način, a daće vam energiju za ceo dan
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

Potrebno je:
- 3 jajeta
- 500 g svećih pečuraka
- 1 glavica crnog luka
- ulje
- biber
- so
Priprema
Operite i ispecite sveže pečurke.Propržite u šerpi sitno sečen crni luk sa kašikom ulja, pa kad požuti, dodajte u njega pečurke. Onda posolite i pustite da se isprže. Zatim ih skinite sa šporeta, pobiberite i dodajte umućena jaja. Ispržite kajganu.
Možda vas zanima:

MENEMEN Turska kajgana gotova za 15 minuta koja pomera granice dobrog ukusa
Dodajte prilog po želji i uživajte.

MENEMEN Turska kajgana za ukus savršenog doručka
Dodajte prilog po želji.

EVO VAM IDEJE ZA SUTRAŠNJI DORUČAK Brz, jeftin, a zasiti
Ne možete da omašite.

FANTASTIČAN PREDLOG ZA DORUČAK Omlet sa feta sirom, jednostavan i jeftini obrok, koju svi znaju da spreme
Jaja su puna hranljivih sastojaka, a ako želite da spremite sebi odličnu i zasitnu večeru ili dočurak, isprobajte omlet sa feta sirom. Nikad jednostavniji i jeftiniji obrok, a toliko je ukusan da ćete ga često praviti. Ovaj omlet možete da spremate i za doručak, a ako želite možete da dodate i malo seckane paprike ili slanine.

MIRISNE CIMET ROLNICE Nestaće pola pleha dok trepnete, zato najbolje odmah stavite duplu meru
Najbolje služite uz kafu ili čaj.


POTAŽ OD ORAHA I CELERA Posan i ukusan, krepi organizam u trenu
Kremast i ukusan, pravićete i mrsnim danima.

AMERIČKA PITA Klasik koji se ne odbija, po receptu za početnike, prste da poližete
Otopićete se od miline koliko je slatka.

GURMANSKE ROLNICE SA KULENOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a savršene za doručak ili večeru
Najbolje služite uz jogurt.
Komentari (0)