NAJBRŽA TORTA NA SVETU Gotova za bukvalno 5 minuta, a vizuelno impresivna i preukusna
Kremasta, sočna i raskošna, i dupla mera će biti malo.
Potrebno je:
- 1 jaje
- prstohvat soli
- 50 g šećera
- 10 g vanilinog šećera
- 20 g brašna
- 20 g kukuruznog skroba
- 500 ml mleka
- 60 g maslaca
- 300 g čokoladnog keksa
- 180 g mlečne čokolade
- 90 g pavlake za kuvanje
- 90 g mlevenog kikirikija
Priprema:
Za detalje ispratite video u nastavku.
Možda vas zanima:
JOGURT TORTA BRZI GONZALES Gotova dok pristavite kafu, a svakim zalogajem oduzima dah
Treba vam samo 3 sastojka, a nestane sa stola i pre nego što se postavi.
LEDENA TORTA SA NES KAFOM GOTOVA ZA 10 MINUTA Kremasta i osvežavajuća, nema joj ravne
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
REGENTOVA TORTA SA 7 KORA PONOS NEMAČKE Svakim zalogajem mami na parče više
Puno ime ove torte je U čast Njegovog kraljevskog visočanstva princa regenta Leopolda Karla Jozefa Vilhelma Ludviga Vitelsbaha fon Bajerna. Ima sedam korica koje simbolizuju sedam bavarskih oblasti. Raskošna i prepuna čokolade, ukrasiće i najsvečaniju trpezu.
ČEMBERLEN TORTA KRALJICA SVEČANE TRPEZE Prepuna fila i kremasta, polizaćete i tanjir
Savršena za svečanu i slavsku trpezu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)