PASTA SA TUNJEVINOM Posno jelo gotovo za 15 minuta, a bićete siti satima
Pravi se lako, a pojede brzo.
Potrebno je:
- 400 g testenine bez jaja
- konzerva tunjevine
- glavica crnog luka
- dva čena belog luka
- konzerva paradajza pelata
- biljni kačkavalj
- bosiljak
- maslinovo ulje
- so
- biber
Priprema:
Skuvajte testeninu po uputstvu sa pakovanja. Zagrejte maslinovo ulje u tiganju pa propržite sitno seckan crni i beli luk. Dodajte oceđenu tunjevinu pa usitnjen paradajz pelat, zatim pojačajte vatru. Kad testenina bude kuvana sos posolite i pobiberite, pa začinite bosiljkom. Pomešajte sos sa testeninom. Narendajte preko paste malo rendanog biljnog kačkavalja.
Možda vas zanima:
BRZA PASTA SA TUNJEVINOM Biće na stolu za 15 minuta, a ukusa koji govori više od 1000 jezika
Kremasta i sočna, bićete siti satima.
PASTA SA TUNJEVINOM Posno jelo gotovo za 15 minuta koje će vas dugo držati sitim
Pospite rendanim biljnim kačkavaljem ili prilogom po želji.
PASTA SA TUNJEVINOM Neodoljivo jelo koje se brzo i lako sprema, a prava eksplozija ukusa
Savršeni spoj testenine sa tunjevinom, a držaće vas dugo sitim.
AMATRIČANA PASTA POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Imaćete osećaj kao da ste u Italiji
Kremasta i slasna, svaki zalogaj je raj za nepca.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)