TROPSKA TORTA SA KOKOSOM I MANGOM I ledi i sladi u isto vreme, a pravi se maltene sama
Savršena za sve prilike.
Potrebno je:
- 1 biskvitna kora (ili piškote)
- 400 ml kokosovog mleka
- 200 ml slatke pavlake
- 250 g maskarpone sira
- 1 mango iseckan na kockice
- 3 kašike šećera
- 1 želatin
Priprema:
U jednoj posudi umutite pavlaku sa maskarpone sirom i šećerom.Onda dodajte kokosovo mleko i pripremljen želatin. Zatim dodajte mango i polako promešajte. Preko kore prelijte pripremljenu smesu i rasporedite pa dekorišite tortu mangom i kokosom.
Možda vas zanima:
NAPOLEON TORTA Po ukusu joj nema ravne, polovina nestane dok pristavite kafu
Kremasta poslastica sa kokosom raspametiće i one izbirljive.
KARAMEL TORTA ZA PRAVE SLADOKUSCE Svakim zalogajem mami na parče više
Kremasta i savršena, uzećete parče više.
TORTA SA PISTAĆIMA UKUSOM BUDI SVA ČULA Nećete moći da prestanete da jedete
Savršeno ide uz čaj ili kafu.
ŠPANSKA TORTA OSVAJA NA PRVI ZALOGAJ Zbog nje se krši svaka dijeta
Svi će vam tražiti repete.
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
OVAKO TURCI PRAVE FAŠIRANE ŠNICLE Ne stavljaju ni jaja ni prezle, a toliko su sočne da ćete ih obožavati
Kada ih jednom budete probali, stalno ćete ih ovako praviti
Komentari (0)