PILE NA KROMPIRU RUČAK ZA ČISTU DESETKU Savršenog ukusa, a bićete siti satima
Ukućani će stajati u redu za još.
Potrebno je:
- 1 pile
- 1 kg krompra
- 2 veće šargarepe
- 1 manja glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- 2 kašičice soli
- suvi biljni začin
- kari
Priprema:
Pomešajte so, biljni začin i kari i dobro utrljajte po piletu. Ostavite u frižideru preko noći zamotano u foliju. Sutradan ga stavite u tepsiju, okolo poređajte povrće i posolite. Krompir stavite ceo, šargarepu presecite napola i luk. Nalijete vodom (oko 200 ml vode). Prekrijete folijom i pecite u rerni sat i po na 220 stepeni. Zatim skinite foliju i pecite još pola sata.
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
Komentari (0)