MINI OMLETI SA POVRĆEM Savršeni za doručak uz šolju jogurta
Naprave se lako, a pojedu brzo.
Potrebno je:
- 1 šolja svežeg sira
- 6 velikih jaja
- ½ šolje seckane paprike
- ¼ šolje seckanog vlašca
- ½ šolje seckanog spanaća
- ½ kašičice soli
- ¼ kašičice crnog bibera
- ¼ kašičice belog luka u prahu
Priprema:
Rernu zagrejte na 190 stepeni. U jednoj velikoj činiji umutite jaja i sveži sir u kompaktnu smesu.Zatim dodajte povrće, so, biber i beli luk u prahu, pa dobro promešajte. Smesu sipajte u kalup za mafine. Pecite mini omlete 20 do 25 minuta, u rerni zagrejanoj na 190 stepeni.
Možda vas zanima:
CARSKI MAFINI SE SMAŽU U TRENU Sočni i mekani, a biće super i kada se ohlade
Služite uz jogurt ili ajvar.
MAFINI SA KROMPIROM Slano predjelo savršeno za iznenadne goste, napravi se lako, a pojede brzo
Sočni i mekani, pravićete stalno.
MAFINI SA PILETINOM Gurmansko predjelo koje pomera granice dobrog ukusa, a gotovo za tili čas
Sočni i slasni, ukusa koji se pamti.
CARSKI MAFINI ZA USKRS Predjelo skupog ukusa koje se pravi brzo i lako
Sočni i slasni, a gotovi za tili čas.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)