SOČNE KRMENADLE U JOGURT SOSU Svaki zalogaj je raj za nepca
Ručak ukusa za čistu desetku.
Potrebno je:
- šest krmenadli
- 1/4 šolje gustog jogurta
- dve kašike majoneza
- kašičica senfa
- kašika sveže isceđenog soka od limuna
- kašičica meda
- kašičica origana
- ulje
Priprema:
Izlupajte krmenadle tučkom za meso pa ih pospite začinima. Zatim pržite na zagrejanom ulju sve dok ne porumene. Zasebno pomešajte majonez, jogurt, senf, limunov sok, origano i med. Stavite meso u tanjir pa ga prelijte sosom.
Možda vas zanima:
KRALJEVSKE ŠNICLE KAO ONE IZ ELITNIH RESTORANA Jednostavne, sočne i savršene
Ručak u kome će uživati cela porodica.
KEBAB IZ RERNE RASPAMETIO DOMAĆICE NA MREŽAMA Sve dele recept
Pravi se lako, a osvaja ukusom.
POHOVANE KRMENADLE RUČAK ZA ČISTU DESETKU Vole ih svi od 7 do 107 godina
Savršeno mekane i sočne, prste da poližete.
SOČNE KRMENADLE SA JABUKAMA Rapsodija ukusa u svakom zalogaju
Ručak u kome će uživati cela porodica.
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
OVAKO TURCI PRAVE FAŠIRANE ŠNICLE Ne stavljaju ni jaja ni prezle, a toliko su sočne da ćete ih obožavati
Kada ih jednom budete probali, stalno ćete ih ovako praviti
Komentari (0)