POZOVITE PRIJATELJE NA RUČAK! Oduševiće se kobasicama u PIVU
Ukus je proveren.
Kobasice u pivu
Sastojci:
4 kobasice
1 čen belog luka
1 glavica crnog luka
100 ml crnog piva
1 kašičica meda
2 kašike kečapa
so
Priprema:
Svaku kobasicu isecite po dužini, ali tako da ostanu spojene sa jedne strane. Unutrašnju stranu namažite
izgnječenim belim lukom sa malo soli i sipajte sitno seckan crni luk. Poređajte ih u pekač. Med pomešajte sa
kečapom, sipajte crno pivo, dobro promešajte i nalijte kobasice. Pecite u rerni oko 20 minuta. Služite sa svežim hlebom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
ODLIČNO REŠENJE ZA RUČAK! Brza pasta koju niko neće odbiti
Kobasice joj daju poseban šmek.
NAPRAVITE GA PO BAKINOM RECEPTU Gulaš sa kobasicama je jelo nedelje!
Što se duže sprema, to je ukusniji.
GURMANSKE LOPTICE ZA SVAČIJI UKUS Napravite ćufte od kobasica
Nije uopšte teško za napraviti.
PRODUŽITE TRAJANJE ZELENOJ SALATI I DO 6 NEDELJA Biće sveža kao da je tek kupljena
Primenite ovaj savet stručnjaka Ejmi Kros, i bićete oduševljeni rezultatom.
JAPANSKI KOLAČI SREĆE Poklonite najmilijima ove jednostavne deserte sa porukom i ulepšajte im dan
Nastali u Japanskoj kulturi, stekli su popularnost širom sveta, pa ih služe u brojnim restoranima. Jednostavni kolačići sadrže poruke u sebi koje mogu biti mudre izreke, motivišuće poruke ili saveti za budućnost. Iako nemaju mogućnost da zaista predvide budućnost često razvesele i zaintrigiraju posetioce restorana, da naruče baš njih.
KOFTE Turski specijalitet koji se služio u Sulejmanovom haremu, podseća na pljeskavice a još sočniji
Ako volite klasične pljeskavice, kofte ćete obožavati.
FARBANJE JAJA U ZLATNU BOJU Ukrasiće Uskršnju trpezu, a treba vam samo 3 sastojka
Voleće ih najviše oni najmlađi, a dodaće glamur svečanoj trpezi.
NEPEČENA BRZA TORTA SA UKUSOM KAFE Kremasta i aromatična, liči na tiramisu, ovakvu do sada niste jeli
Ako volite tiramisu, ovu tortu ćete obožavati.
Komentari (0)