DOMAĆA PAŠTETA Napravite namaz od sardina i uvek ćete imati spreman doručak ili večeru
Brza pašteta bez aditiva i konzervansa.
Sastojci:
2 konzerve sardina
1 crni luk
3 jaja
2 kisela krastavčića
1 kašičica putera
2 kašike majoneza ili pavlake
Biber, so
Priprema:
Sardine očistite od kostiju i izgnječite viljuškom. Izmešajte sa malo ulja iz konzerve da dobijete ujednačenu smesu. Posebno sjedinite mikserom puter, kuvana žumanca, malo soli, bibera, sitno isečen crni luk i majonez (ili pavlaku). Pomešajte sa smesom od sardina. Dodajte iseckane kisele krastavce i izmešajte. Stavite u činiju i odozgo poređajte sitno isečena belanca.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
DOMAĆA PAŠTETA Napravite namaz od piletine bez veštačkih dodataka koji će oduševiti decu
Više nikada nećete kupiti paštteu u prodavnici.
OVO ĆETE SIGURNO OBOŽAVATI! Pikantna pašteta od čvaraka, pravi gurmanski namaz
Namažite na svež hleb i imaćete savršen doručak ili užinu.
SASTOJKE GARANT IMA KOD KUĆE Oduševite ukućane predivnim namazom i ulepšajte im jutro
Za par minuta je sve gotovo.
DUGO ĆETE BITI SITI Namaz od OVOG povrća osvojiće vas za tren
Brzo ćete ga pojesti.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)