DOMAĆA PAŠTETA Napravite namaz od sardina i uvek ćete imati spreman doručak ili večeru

Trpeza/ V.V.

20:00

Sezonski recepti 0

Brza pašteta bez aditiva i konzervansa.

DOMAĆA PAŠTETA Napravite namaz od sardina i uvek ćete imati spreman doručak ili večeru
Shutterstock

Sastojci:

2 konzerve sardina

1 crni luk

3 jaja

2 kisela krastavčića

1 kašičica putera

2 kašike majoneza ili pavlake

Biber, so

Priprema:

Sardine očistite od kostiju i izgnječite viljuškom. Izmešajte sa malo ulja iz konzerve da dobijete ujednačenu smesu. Posebno sjedinite mikserom puter, kuvana žumanca, malo soli, bibera, sitno isečen crni luk i majonez (ili pavlaku). Pomešajte sa smesom od sardina. Dodajte iseckane kisele krastavce i izmešajte. Stavite u činiju i odozgo poređajte sitno isečena belanca.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading