SOČNI PILEĆI RAŽNJIĆI S POVRĆEM Rapsodija letnjih ukusa stiže iz tiganja za pola sata!
U toplim danima svima se jede lagana hrana. Ovi ražnjići su pravi izbor. Zasitiće vas, a jelo je zdravo.

Sastojci:
500 g pilećih bataka i karabataka
3 paprike
1 manja tikvica
150 g pečuraka
2 glavice crnog luka
Za marinadu:
Soja sos
So, biber, ulje
Priprema:
Meso odvojite od kostiju i isecite na kockice. Začinite po ukusu solju, biberom, prelijte soja sosom i uljem. Ostavite 30 minuta da stoji u marinadi. Isecite svo povrće na komade. Poređajte na ražnjiće naizmenično komad mesa i komad povrća. Pecite na roštilju ili u gril tiganju sa svih strana dok meso ne omekša.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:

LESKOVAČKA MUĆKALICA Tradicionalno jelo od mesa i povrća, savršen izbor za vrele dane!
Mućkalica može da se jede za bilo koji obrok.

POHOVANE ŠNICLE SA SUSAMOM Ovako pripremljeno belo meso je mekano, sočno i veoma ukusno
Poslužite ga uz pire krompir i sezonsku salatu.

NAJBOLJI NEDELJNI RUČAK Isprobajte odličan recept za krckavo pečeno pile sa sočnim prilogom
Jelo oko koga nema mnogo posla, a svi ga vole.

JUNEĆI PERKELT Probajte mađarski gulaš sa mekanim mesom koje se topi u ustima!
Perkelt je mađarski specijalitet koji je malo gušći od gulaša.

BATACI PUNJENI SUVIM ŠLJIVAMA Gastronomski užitak koji ćete pamtiti, i od sada redovno praviti
Savršenstvo ukusa u svakom zalogaju.

PROLEĆNA KAPAMA Staro jelo po receptu sa juga Srbije, za ručak koji se ne zaboravlja
Služite toplo uz kiselo mleko ili pavlaku.

CRNE PALAČINKE SA KREMOM OD SIRA I VIŠNJAMA Specijalitet u savršenom spoju ukusa
Savršeno sočne i mekane, popraviće vam dan u trenu.

BRZE KAČKAVALJ KUGLICE Tope se u ustima, a gotove očas posla,super idu uz razna jela
Sočne i slasne, nema ko vam neće tražiti dodatak.

BAJADERA TORTA Savršenstvo ukusa u poslastici koju nećete moći da prestanete da jedete
Savršena za svečanu i slavsku trpezu.
Komentari (0)