PREDLOG ZA RUČAK Mekana dinstana džigerica s povrćem u ukusnom umaku
Uvek ćete je praviti po ovom receptu.
Sastojci:
1 kg svinjske džigerice
4 glavice crnog luka
6 svežih paprika
7 paradajza
1 šargarepa
biber u zrnu
svež peršun
so, suvi biljni začin
slatka mlevena paprika
Priprema:
Džigericu isecite na kocke i dinstajte na zagrejanom ulju uz dodatak 2-3 čaše vode. Kada je napola gotova dodajte sitno iseckani crni luk, šargarepu isečenu na kolutove, papriku isečenu na kockice, so i biber po ukusu. Posle nekoliko minuta dodajte paradajz isečen na kockice i iseckan peršun. Dinstajte dok džigerica i povrće ne omekšaju. Nekoliko minuta pred kraj dodajte mlevenu papriku i suv biljni začin po ukusu. Poslužite uz pire krompir.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
DAJE SNAGU Preukusna svinjska džigerica u saftu, prste da poližeš!
Džigerica je najlepša kada se jede uz pire krompir.
SAVRŠEN RUČAK Mekana i sočna pileća džigerica sa prazilukom
Ukusno jelo za celu porodicu.
6 TRIKOVA ZA UKUSNU DŽIGERICU Dodajte ovu namirnicu i biće sočna i slasna
Primenite ove jednostavne trikove i meso će da bude preukusno i sočno.
BRZO I UKUSNO Sočna svinjska džigerica u pikantnom saftu, jeftino i izdašno jelo
Uvek ćete je praviti po ovom receptu.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)