PIHTIJE OD ŠARANA POSNE I SLASNE Savršene i kao posluženje za slavu
Želite da napravite pihtije ali vam je slava posna? I dalje možete da napravite pihtije. Koristite šarana i uverite se koliko će se gostima dopasti, i ova varijanta, poznatog predjela.
Sastojci:
- 800 g glava i repova od šarana
- 1 kuvana šargarepa
- peršun
- sirće
- so
Skuvajte ribu pa je odvojte od kostiju i spojite sa seckanom kuvanom šargarepom, svežim peršunom i sirćetom. Začinite ribu pa je poređajte u posudu, i nalijte tečnošću u kojoj se kuvala. Na kraju, ostavite pihtije da se ohlade.
Možda vas zanima:
PIHTIJE OD ŠARANA Neobične, pikantne i drugačije, poslužite ih gostima za slavu, biće oduševljeni
Ako volite pihtije, napravite ih u posnoj varijanti. Poznato je da riba zamenjuje meso, a ne zaostaju po ukusu za onim pravim. Savršene kao predjelo za slavu, svi će vam tražiti recept.
PIHTIJE SA ŠARANOM Posan obrok fenomenalnog ukusa, prste da poližete
Napravite pihtije na drugačiji način. Dobićete potpuno nov ukus, pritom su posne.
NEPEČENI RUM PARFE Očaravajuća poslastica koja uspeva svima, a topi se u ustima
Ako volite rum i čokoladu ovu tortu ćete obožavati.
KUPILI STE ŽILAVO MESO? Dodajte mu ovaj sastojak i biće mekano i sočno
Nemojte da bacate žilavo meso nego primenite ovaj jednostavni trik. Dobićete sočno i preukusno jelo.
PILETINA U BELOM SOSU Sočan i slasan delikates, malo drugačiji a mnogo ukusniji
Savršen obrok, dobićete brojne komplimente, a ukućani će stajati u redu za još
PISTAĆ LOPTICE Smažu se u jednom zalogaju, a uspeće i početnicima
Fenomenalni sitni kolači oduševiće i one koji ne vole slatko.
KADA TREBA DA KORISTITE SVEŽ A KADA SUVI KVASAC Nije svejedno jer drastično utiče na kvalitet testa
Domaćice uglavnom koriste sveži kvasac, a kada nemaju vremena, pribegavaju suvom. Evo koje su prednosti i mane, i kada je najbolje koji da koristite.
Komentari (0)