PIHTIJE OD ŠARANA POSNE I SLASNE Savršene i kao posluženje za slavu
Želite da napravite pihtije ali vam je slava posna? I dalje možete da napravite pihtije. Koristite šarana i uverite se koliko će se gostima dopasti, i ova varijanta, poznatog predjela.
Sastojci:
- 800 g glava i repova od šarana
- 1 kuvana šargarepa
- peršun
- sirće
- so
Skuvajte ribu pa je odvojte od kostiju i spojite sa seckanom kuvanom šargarepom, svežim peršunom i sirćetom. Začinite ribu pa je poređajte u posudu, i nalijte tečnošću u kojoj se kuvala. Na kraju, ostavite pihtije da se ohlade.
Možda vas zanima:
PIHTIJE OD ŠARANA Posne i slasne, polizaćete i tanjir koliko su ukusne
Bićete oduševljeni ukusom.
PIHTIJE OD ŠARANA Posne i slasne, predjelo kome nije moguće odoleti
Osvojiće vas od prvog zalogaja.
PIHTIJE OD ŠARANA Posni specijalitet oduševiće goste na slavskoj trpezi
Ako volite pihtije napravite posnu varijantu od šarana, bićete oduševljeni.
POSNA JELA OD RIBE Držaće vas dugo sitim, a zaboravićete da nemaju meso
Pihtije od šarana, sremski paprikaš, pastrmka sa pečurkama, pikantni oslić.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)