POSNA PROJA NA ŠOLJE Sočna i mekana kao duša, a uspeće i potpunim početnicima

Ivana Pavlović

15:00

Sezonski recepti 0

Ako volite klasičnu proju, ovu ćete da obožavate.

proja
unsplash.com

Potrebno je

  • 3 šolje pšeničnog brašna
  • 3 šolje kukuruznog brašna
  • 2 šolje obične vode
  • 1 šolja kisele vode
  • 1 šolja ulja
  • 2 kašičice soli
  • 1 prašak za pecivo

Priprema

Rernu zagrejte na 200 stepeni. U činiji pomešajte suve sastojke pa dodajte običnu vodu, kiselu i ulje. Varjačom sve dobro promešajte pa sipajte u kalup za mafine, obložen uljem. Pecite projice 20 minuta u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. 

italijanski gulaš

NEODOLJIVI ITALIJANSKI GULAŠ Recept pevačice Ane Bekute od kog će vam poći voda na usta

19:00

24 novembar, 2024

Sezonski recepti

Pevačica Ana Bekuta je poznata po svojim pesmama bez kojih ne može da prođe nijedno narodno veselje, ali i po svojim jelima za koje se uvek traži recept, koji pevačica nesebično deli. Inače, Ana Bekuta za sve decenije postojanja na javnoj sceni nije promenila svoje ponašanje, iako važi za jednu od najvećih zvezda na našim prostorima. Ona ne krije da redovno obilazi pijace, ali i da ne zazire od bliskog susreta s ljudima kao mnoge njene koleginice. Najnormalnija je stvar ići na pijacu. To nije nikakav bauk. Štaviše, ja baš volim da idem na pijacu. Volim taj šareniš tamo, prirodu, voće povrće... - rekla je Ana. Iako je na posebnom režimu ishrane i vodi računa o tome šta jede, za svoje goste voli da spremi italijanski gulaš.

Komentari (0)

Loading