PUNJENI PARADAJZ ZAPEČEN U RERNI Savršena rapsodija sa mesom, nema ko vam neće tražiti recept
Konkretan obrok koji osvaja na prvi zalogaj.

Potrebno je
- 300 g mešanog mlevenog mesa
- 4 parčeta slanine
- jedna crvena paprika
- 4 paradajza
- pola glavice crvenog luka
- 1 kašičica suvog biljnog začina
- malo bibera
- maslinovo ulje
- pola čaše vode
Priprema
Rernu zagrejte na 200 stepeni. U mleveno meso dodajte sitno seckanu papriku i slaninu. Dodajte jednu kašičicu suvog biljnog začinai malo bibera. Dodajte pola glavice sitno sečenog crvenog luka i dobro promešajte. Onda dodajte jednu kašičicu ulja pa opet promešajte da se sastojci dobro sjedine. Operite paradajz pa ga izdubite i punite smesom od mesa. Poređajte u pleh obložen papirom za pečenje. Poprskajte sa malo maslinovog ulja i pola čaše vode. Pecite dok ne porumeni, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Bon appetit!

NAJLAKŠI RECEPT ZA PITU SA KRUŠKAMA Jednostavnije od ovoga ne može
Sočna i osvežavajuća, kao osmišljena za proleće.

SOČNA PROJA PO RECEPTU ZA POČETNIKE Priprema je nikad lakša
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.

BRZE KROFNE OD SAMO 2 SASTOJKA Biće mekane i vazdušaste, i nikad ukusnije
Filujte prilogom po želji.

POSNI PESTO SOS Super ide uz brojna jela, za prave ljubitelje italijanske kuhinje
Čuvajte u frižideru do nedelju dana.

ZABORAVITE NA KLASIČAN ČIZKEJK Ova verzija sa pistaćima menja pravila igre
Vredan svakog truda da ga napravite, a uživaćete u svakom zalogaju.
Komentari (0)