PUNJENI PARADAJZ ZAPEČEN U RERNI Savršena rapsodija sa mesom, nema ko vam neće tražiti recept
Konkretan obrok koji osvaja na prvi zalogaj.
Potrebno je
- 300 g mešanog mlevenog mesa
- 4 parčeta slanine
- jedna crvena paprika
- 4 paradajza
- pola glavice crvenog luka
- 1 kašičica suvog biljnog začina
- malo bibera
- maslinovo ulje
- pola čaše vode
Priprema
Rernu zagrejte na 200 stepeni. U mleveno meso dodajte sitno seckanu papriku i slaninu. Dodajte jednu kašičicu suvog biljnog začinai malo bibera. Dodajte pola glavice sitno sečenog crvenog luka i dobro promešajte. Onda dodajte jednu kašičicu ulja pa opet promešajte da se sastojci dobro sjedine. Operite paradajz pa ga izdubite i punite smesom od mesa. Poređajte u pleh obložen papirom za pečenje. Poprskajte sa malo maslinovog ulja i pola čaše vode. Pecite dok ne porumeni, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Bon appetit!
5 GREŠAKA KADA PRAVITE BEŠAMEL SOS Da bi ispao savršen uradite ovo
Evo kako da ispravite greške i dobijete brojne pohvale.
SUTLIJAŠ SA ČOKOLADOM Toliko je ukusan da nećete moći da prestanete da jedete
Neodoljiv i sladak, najbolje odmah stavite duplu meru.
PITA SA MESOM Sočna rapsodija od mesa sa hrskavim korama i sočnim nadevom
Sočna i slasna, prste da poližete.
SPASITE ZAGORELO JELO NA OVAJ NAČIN Trik provereno uspeva, a rešava problem u trenu
Nemojte da bacate zagorelo jelo, već probajte da ga spasite uz pomoć ovog efikasnog trika.
GUŽVANA GIBANICA Najvoljenija srpska pita po tradicionalnom receptu iz bakine kuhinje
Pogodna za doručak ili večeru, držaće dugo sitim a osvaja na prvi zalogaj.
Komentari (0)