NJOKE SA PEČURKAMA Slasno jelo koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim
Brzi ručak za sva vremena i prilike.
Potrebno je
- 300 g njoka
- 400 g pečuraka (šampinjona ili drugih pečuraka po želji, iseckanih)
- 2 čena belog luka (sitno iseckana)
- maslac
- maslinovo ulje
- so po ukusu
- biber po ukusu
Priprema:
U velikom tiganju zagrejte maslac i maslinovo ulje na srednjejakoj vatri. Dodajte sitno iseckani beli luk u tiganj i pržite ga nekoliko minuta dok ne postane blago zlatnosmeđi. Dodajte iseckane pečurke u tiganj i pržite ih oko 5-7 minuta dok ne omekšaju i ne počnu da dobijaju zlatnosmeđu boju. Začinite sos sa solju i biberom po ukusu. Dodajte kuvane njoke u tiganj i lagano promešajte kako bi se sve sjedinilo. Prijatno!
Možda vas zanima:
NJOKE SA PEČURKAMA Gurmansko jelo koje pomera granice dobrog ukusa, obožavaće cela porodica
Sočno i slasni jelo raspametiće i one izbirljive.
NJOKE SA SLANINOM ZA RUČAK KOJI SE PAMTI Svakim zalogajem pomeraju granice dobrog ukusa
Ukućani će stajati u redu za još.
NJOKE SA SIROM POMERAJU GRANICE DOBROG UKUSA Priprema je jednostavna, a svi ih vole
Kremaste i slasne, za savršen ručak.
NJOKE SA RIBOM ZA RUČAK KOJI SE PAMTI Kačkavalj se topi u ustima, i dupla mera će biti malo
Kremasto i slasno jelo.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)