NAJLEPŠA GLAZURA OD BELE ČOKOLADE Pravi se od samo 3 sastojaka, a torta od badema ispadne savršena
Ako volite belu čokoladu, ovu glazuru ćete obožavati.
Potrebno je
- 300 g bele čokolade za kuvanje
- 200 ml slatke pavlake
- 1 vanilin šećer
Priprema
Čokoladu polomite pa stavite u posudu. Nju stavite na drugu posudu sa ključalom vodom pa otapajte čokoladu, uz neprestano mešanje. Zagrejte slatku pavlaku pa je dodajte otopljenoj čokoladi. Sklonite sa vatre pa mešajte, sve dok ne dobijete kompaktnu glatku smesu. Dodajte vanilin šećer u glazuru.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)