NAJLEPŠA GLAZURA OD BELE ČOKOLADE Pravi se od samo 3 sastojaka, a torta od badema ispadne savršena
Ako volite belu čokoladu, ovu glazuru ćete obožavati.
![glazura od bele čokolade](/data/images/2024-07-05/93001_shutterstock-2384859499_f.jpg?timestamp=1720130400)
Potrebno je
- 300 g bele čokolade za kuvanje
- 200 ml slatke pavlake
- 1 vanilin šećer
Priprema
Čokoladu polomite pa stavite u posudu. Nju stavite na drugu posudu sa ključalom vodom pa otapajte čokoladu, uz neprestano mešanje. Zagrejte slatku pavlaku pa je dodajte otopljenoj čokoladi. Sklonite sa vatre pa mešajte, sve dok ne dobijete kompaktnu glatku smesu. Dodajte vanilin šećer u glazuru.
![čizburger pita](/data/images/2024-07-05/93040_cizburger-pita_f.jpg)
ČIZBURGER PITA Slasna i sočna, za prave gurmane, prste da poližete
Fenomenalna pita od mlevenog mesa oduševiće i one izbirljive.
![sutlijaš sa jagodama](/data/images/2024-07-03/92845_sutlijas-sa-jagodama_f.jpg)
SUTLIJAŠ SA JAGODAMA Klasik na drugačiji način koji miriše na ljubav
Desert na kome su odrasle generacije, prste da poližete.
![kineska piletina](/data/images/2024-07-05/93011_piletina-sa-povrcem_f.jpg)
SOČNA PILETINA NA KINESKI NAČIN Recept pevačice Maje Berović oboriće vas s nogu
Maja Berović, pevačica za čiji se nastup uvek traži karta više, od 2007. godine je deo srpske muzičke scene. Da nema talenat samo za pevanje, dokaz je i ovo jelo od mešavine piletine, pirinča i povrća koje je pravi raj za nepca. Majinu kuhinju najviše vole sin Lav i suprug Alen, koji uživaju u njenim specijalitetima.
![krompir pire](/data/images/2024-07-05/93069_shutterstock-1733655299_f.jpg)
TAJNI SASTOJCI ZA NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Marta Stjuart otkriva kako da bude savršen i bez grudvica
Napravite najbolji krompir pire po receptu Marte Stjuart.
![dunavski talasi](/data/images/2024-07-05/93042_dunavski-talasi_f.jpg)
DUNAVSKI TALASI Starinski desert na kome su odrasle generacije, ukusa koji se pamti
Klasik sa višnjama i čokoladom oduševiće i one izbirljive.
Komentari (0)