AKO SE HRANA LEPI ZA TIGANJ URADITE OVO Genijalan trik sa društvenih mreža oduševio domaćice
I iskusnim domaćicama se ponekad dešava da se hrana lepi za tiganj, zato primenite ovaj jednostavan savet i uživajte u pripremi hrane.
Korisnik Instagrama podelio je fenomenalan trik kako da sprečite lepljenje hrane u tiganju.
Dodajte vodu
Tiganj stavite na šporet. Uključite ga pa posle nekog vremena dodajte kašiku vode.
Ukoliko voda krene da se širi, formira kliker i klizi po tiganju, znaćete da je tiganj zagrejan i da možete da krenete sa spremanjem jela.
Ako se pojave male "perlice" od vode znači da je previše zagrejan.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)