AKO SE HRANA LEPI ZA TIGANJ URADITE OVO Genijalan trik sa društvenih mreža oduševio domaćice
I iskusnim domaćicama se ponekad dešava da se hrana lepi za tiganj, zato primenite ovaj jednostavan savet i uživajte u pripremi hrane.
Korisnik Instagrama podelio je fenomenalan trik kako da sprečite lepljenje hrane u tiganju.
Dodajte vodu
Tiganj stavite na šporet. Uključite ga pa posle nekog vremena dodajte kašiku vode.
Ukoliko voda krene da se širi, formira kliker i klizi po tiganju, znaćete da je tiganj zagrejan i da možete da krenete sa spremanjem jela.
Ako se pojave male "perlice" od vode znači da je previše zagrejan.
SOČNE KRMENADLE U slasnom spoju sa limunom i lukom, a meso se lepi za prste
Slasno jelo dugo će vas držati sitim, a osvaja od prvog zalogaja.
MOSKVA ŠNIT Kraljica voćnih torti još od 1974, a uprkos imenu nastala u Beogradu
Čuvena beogradska torta sa orasima i ananasom ukrasiće svaku slavsku trpezu.
NAMIRNICA KOJA OŠTEĆUJE JETRU Mnogima je omiljena, a više je uništava od alkohola
Jetra je organ odgovoran za skladištenje glukoze, regulisanje zgrušavanja krvi i još mnogo toga, ali njen glavni zadatak je da filtrira krv.
BOSTONSKA KREMPITA BEZ PEČENJA Nema ni kuvanja fila, a ukusa kao da ste se trudili satima
Sočna i mekana kao duša, bićete raspamećeni.
LAZANJA PALAČINKE Savršen spoj različitih jela u rapsodiji ukusa, za ručak koji se pamti
Ako birate između lazanja i palačinki, zašto ne biste napravili oboje?
Komentari (0)