NEODOLJIVI HLEB SA POMORANDŽOM Mirisan i drugačiji, za prave sladokusce
Dodajte prilog po želji i uživajte.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

BANANA HLEB ZA SAVRŠENO JUTRO Uspeva svima, a nestaće sa stola čim se postavi
Sočan i sladak, a odlično se slaže sa šoljom kafe.

HLEB SA SUVIM GROŽĐEM I CIMETOM Slatko zadovoljstvo probudiće sva čula, a uspeva svima
Možete da ga jedete za užinu ili desert, ili da ga dodate uz omiljeni namaz.

ŠVARCVALD KOLAČ Raskošni desert sa višnjama kao osmišljen za uskršnju trpezu
Mirisan i neodoljiv desert, gosti će biti oduševljeni.

VOĆNI MAFINI ZA PRAVO UŽIVANJE Klasik koji nikad ne izlazi iz mode, a uspeva BAŠ svima
Najbolje služite uz voće ili sladoled.
- 300 g brašna
- dve kašičice praška za pecivo
- 190 g šećera
- 125 ml ulja
- 200 ml bademovog mleka
- 130 ml soka od pomorandže
- dve i po kašičice rendane kore pomorandže
- malo ekstrakta vanile
Još potrebno:
- 90 g šećera
- dve kašike soka od pomorandže
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. U jednoj posudi sjedinite brašno, prašak za pecivo i šećer. Zasebno sjedinite ulje, bademovo mleko, sok i koru pomorandže i malo ekstrakta vanile. Pomešajte obe smese. U pleh obložen pek papirom izlijte obe smese. Pecite 50 do 55 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Šećer pomešajte sa sokom od pomorandže pa prelijte preko slatkog hleba. Bon appetit!

TIRAMISU KUGLICE Savršeni spoj sitnih kolača i čuvenog italijanskog deserta, za sve svečane prilike
Mekane i sočne, nestaće sa stola odmah.

KROFNE PUNJENE KREMOM OD VANILE Mekane i vazdušaste, a tope se u ustima
Sočne i slasne, najbolje odmah stavite duplu meru.

POSNA SAHER TORTA Neodoljiva poslastica sa džemom koja ukusom nimalo ne zaostaje za originalom
Savršena i slatka, uzećete parče više.

PIJANA TORTA SA VIŠNJAMA ZA USKRS Polovina nestane dok trepnete
Sočna i osvežavajuća, nema ko vam neće tražiti recept.

ČOKOLADNE KARAMEL ŠTANGLICE Brzi desert kada vam se jede nešto slatko, a super i kao užina
U savršenom spoju sa kremastom karamelom, bićete oduševljeni.
Komentari (0)