KOLAČ U ČAŠI Brzi voćni desert savršen za dolazak iznenadnih gostiju, a nezaboravnog ukusa

Ivana Pavlović

09:10

Slatki kutak 0

Svaki zalogaj je raj za nepca.

kolač u čaši
Shutterstock

Potrebno je:

  • 300 g jagoda
  • 250 ml slatke pavlake
  • 150 g krem sira
  • 150 g mlevenog keksa
  • nana za dekoraciju
  • 1 kašika meda

Priprema:

Očišćene i oprane jagode iseckajte na veće delove. Dobro ohlađenu slatku pavlaku umutite čvrsto, dodajte krem sir i med, i opet kratko mutite da se sjedine sastojci. Pripremite čaše ili činije i na dno svake stavite kašiku i po mlevenog keksa, zatim kašiku i po smese od krem sira i slatke pavlake, pa poređajte seckane jagode. Preko jagoda stavite još smese od krem sira i slatke pavlake, pa ponovo poređajte jagode i ukrasite nanom. Desert stavite u frižider i ostavite najmanje sat vremena.

Komentari (0)

Loading