ČOKOLADNE SARMICE SE TOPE U USTIMA Brze i kremaste, i dupla mera će biti malo

Ivana Pavlović

14:00

Slatki kutak 0

Priprema je laka, a ukus savršen.

čokoladne sarmice
Shutterstock

Potrebno je:

  • 500 ml mleka
  • 5 kašika šećera
  • 1 kesica pudinga od čokolade
  • 1 kašika gustina
  • 50 g kokosovog brašna
  • 100 ml slatke pavlake

Priprema:

Pomešajte mleko, šećer, puding i gustin u šerpu. Umutite dobro pa skuvajte na laganoj vatri. U veći pleh sipajte kokosovo brašno pa ravnomerno rasporedite. Preko kokosa sipajte vruć puding. Pustite pola sata da se prohladi. Zasebno umutite slatku pavlaku pa sipajte preko ohlađenog pudinga. Desert secite na kaiševe i savijajte u rolat.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading