ČOKOLADNE SARMICE SE TOPE U USTIMA Brze i kremaste, i dupla mera će biti malo
Priprema je laka, a ukus savršen.
Potrebno je:
- 500 ml mleka
- 5 kašika šećera
- 1 kesica pudinga od čokolade
- 1 kašika gustina
- 50 g kokosovog brašna
- 100 ml slatke pavlake
Priprema:
Pomešajte mleko, šećer, puding i gustin u šerpu. Umutite dobro pa skuvajte na laganoj vatri. U veći pleh sipajte kokosovo brašno pa ravnomerno rasporedite. Preko kokosa sipajte vruć puding. Pustite pola sata da se prohladi. Zasebno umutite slatku pavlaku pa sipajte preko ohlađenog pudinga. Desert secite na kaiševe i savijajte u rolat.
Možda vas zanima:
ČOKOLADNI ROLAT ZA PRAVE SLADOKUSCE Uspeva i potpunim početnicima, a nema ko vam neće tražiti recept
Mekan i sočan, bićete oduševljeni.
ČOKOLADNI ROLAT Kremast i neodoljiv, savršen za svaku svečanu trpezu
Fenomenalan i sladak, oduševiće i one izbirljive.
ČOKOLADNI ROLAT Očaravajući desert koji uspeva BAŠ svima, za svaku svečanu trpezu
Sladak i čokoladan, uzećete parče više.
NAJČOKOLADNIJI ROLAT Sa palačinkama i keksom, mekan kao duša, nema ko ga ne voli
Neodoljivi desert osvojiće sve sladokusce.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)