KOKOS KUGLICE PUNJENE KREMOM Gotove za tren oka, a pojedu se duplo brže, još slađe od onih klasičnih
Savršeno slatki zalogajčići koji se tope u ustima, zato najbolje stavite duplu meru.
Potrebno je
- 100 g margarina
- 200 g šećera
- 100 g čokolade
- 2 dl vode
- 100 g kokosa
- 250 g mlevenog keksa
- 300 g krema od lešnika
- kokos
Napomena: Od navedene količine dobićete oko 50 kuglica.
Priprema
U šerpi na tihoj vatri otopite margarin, vodu, šećer i čokoladu. Skinite sa vatre i dodajte mleveni keks i kokos pa sjedinite. Ostavite da se prohladi i stegne pa rukom formirajte kuglice i uvaljajte u kokos. Napravite prstom udubljenje u kuglici pa punite kremom od lešnika. Bon appetit!
ROZEN TORTA SA MAKOM Klasik na drugačiji način, ukusa koji se ne zaboravlja
Ako volite klasičnu rozen tortu, ovu sa makom ćete obožavati.
TIRAMISU SA BELOM ČOKOLADOM Još slađi od originala, poći će vam voda na usta
Italijanski klasik na drugačiji način za sve sladokusce.
RUM KOLAČ Brzinski desert koji se ne peče, a mekan kao duša, savršen za hladne dane
Fenomenalan desert osvojiće i one izbirljive.
BRZI LAVA KOLAČ Idealan za početnike u kuhinji i dolazak iznenadnih gostiju, a preukusan
Neodoljivi kolač topi se u ustima, a uspeva svima.
KOLAČ SA MAKOM I VIŠNJAMA Desert mekan kao duša koji budi sva čula
Fenomenalni desert nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)