BAKLAVA SA MAKOM Starinska poslastica u aromatičnom spoju ukusa, kao osmišljena za slavsku trpezu
Sočna i slatka, a mak joj daje poseban šmek.
Četvrtak, 21. nov 2024.
Sočna i slatka, a mak joj daje poseban šmek.
Zaštitni znak Bleda osvojiće i one koji ne vole slatko.
Neodoljiva i sočna, a pistaći joj daju poseban šmek.
Neodoljiva i sočna, a pistaći joj daju poseban šmek.
Neodoljiva baklava idealna je za sve svečane prilike, kao i slavsku trpezu.
Savršena za svečanu trpezu, ali i obične dane kada vam se jede nešto slatko.
Ako volite klasičnu baklavu, ovu ćete da obožavate.
Ako volite klasičnu baklavu, njenu voćnu varijantu ćete obožavati.
Sočna i mekana, idealna za sve svečane prilike.
Ako volite klasičnu baklavu, ovu sa borovnicama ćete da obožavate.
Klasik bez mane pogodan za sve svečane prilike, prste da poližete.
Ukusa koji se pamti, najbolje odmah stavite duplu meru.
Tradicionalan desert u malo drugačijem obliku, a podjednako ukusan.
Sočna i dručija, pravićete stalno.
Neodoljivi desert osvojiće i one koji ne vole baklavu.
Ako stavite margarin umesto putera, dobićete posnu verziju ovog deserta.
Ako volite klasičnu baklavu, ovu ćete obožavati.
Ako volite klasičnu baklavu, ovu ćete da obožavate.