BAKLAVA SA ORASIMA Po tradicionalnom receptu, biće sočna i topiće se u ustima, a trik je u ovome
Neodoljiva baklava idealna je za sve svečane prilike, kao i slavsku trpezu.
Sreda, 30. okt 2024.
Neodoljiva baklava idealna je za sve svečane prilike, kao i slavsku trpezu.
Savršena za svečanu trpezu, ali i obične dane kada vam se jede nešto slatko.
Ako volite klasičnu baklavu, ovu ćete da obožavate.
Ako volite klasičnu baklavu, ovu ćete da obožavate.
Ako volite klasičnu baklavu, njenu voćnu varijantu ćete obožavati.
Sočna i mekana, idealna za sve svečane prilike.
Ako volite klasičnu baklavu, ovu sa borovnicama ćete da obožavate.
Klasik bez mane pogodan za sve svečane prilike, prste da poližete.
Ukusa koji se pamti, najbolje odmah stavite duplu meru.
Tradicionalan desert u malo drugačijem obliku, a podjednako ukusan.
Sočna i dručija, pravićete stalno.
Neodoljivi desert osvojiće i one koji ne vole baklavu.
Ako stavite margarin umesto putera, dobićete posnu verziju ovog deserta.
Ako volite klasičnu baklavu, ovu ćete obožavati.
Ako volite klasičnu baklavu, ovu ćete da obožavate.
Desert koji sa godinama samo dobija na popularnosti, možete da ga pravite i u dane Uskršnjeg posta.
Fenomenalna i slatka, najbolje stavite odmah duplu meru.
Ako volite klasičnu baklavu ovu ćete obožavati. Jabuke daju posebnu draž.