SOČNA I AROMATIČNA BORANIJA Ovako je prave monasi na Hilandaru, posno i preukusno jelo za sve prilike
Donosimo vam predlog za posno sočno jelo, kakvo prave na Svetoj Gori.
Četvrtak, 21. nov 2024.
Donosimo vam predlog za posno sočno jelo, kakvo prave na Svetoj Gori.
Jelo od boranije i mesa je izdašno, pa ćete imati spreman ručak i sutradan.
Boranija spada u klasike – jela na kašiku koja se često spremaju pored pasulja, graška, gulaša i paprikaša. Ako je do sada niste pravili pogledate u nastavku kako to da uradite.
Boranija spada u klasike – jela na kašiku koja se često spremaju pored pasulja, graška, gulaša i paprikaša. Ako je do sada niste pravili pogledate u nastavku kako to da uradite.
Kuvano jelo je uvek najbolji izbor za ručak.
Lako se sprema, a jako je ukusna.
Zovu se tameja, a služe sa tahinijem.
Zdrava je i puna vitamina.
Kompletan ručak u jednom jelu, a trajaće vam sigurno dva dana.