ZAPEČENA BORANIJA SA MESOM ZA RUČAK KOJI SE PAMTI Ukusa koji govori više od 1000 jezika
Držaće vas dugo sitim, a bićete oduševljeni ukusom.
Subota, 06. dec 2025.
Držaće vas dugo sitim, a bićete oduševljeni ukusom.
Kremasta i lagana, daće šmek svakom jelu.
Konkretno jelo oduševiće sve koji ga budu probali.
Konkretno jelo oduševiće sve koji ga budu probali.
Ukusno jelo priprema se lako, a krepi organizam u trenu.
Boranija je odličan izbor za osobe sa povišenim holesterolom jer je bogata vlaknima, antioksidantima i niskokalorična.
Donosimo vam predlog za posno sočno jelo, kakvo prave na Svetoj Gori.
Jelo od boranije i mesa je izdašno, pa ćete imati spreman ručak i sutradan.
Boranija spada u klasike – jela na kašiku koja se često spremaju pored pasulja, graška, gulaša i paprikaša. Ako je do sada niste pravili pogledate u nastavku kako to da uradite.
Kuvano jelo je uvek najbolji izbor za ručak.
Lako se sprema, a jako je ukusna.
Zovu se tameja, a služe sa tahinijem.
Zdrava je i puna vitamina.
Kompletan ručak u jednom jelu, a trajaće vam sigurno dva dana.