SPANAĆ TORTA NAJUKUSNIJE SLAVSKO PREDJELO Vole je svi od 7 do 107 godina
Kremasta i slasna, po ukusu joj nema ravne.
Subota, 06. dec 2025.
Kremasta i slasna, po ukusu joj nema ravne.
Kremasta i slasna, a nema ko je ne voli.
Kremasta i zasitna, savršeno predjelo.
Kremasta i zasitna, savršeno predjelo.
Gosti će biti oduševljeni.
Pravi se lako, a svi je vole.
Kremasta i izdašna, a razvaljuje ukusom.
Pravi se lako, a gosti će stajati u redu za još.
Smažaće se čim se postavi.
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Pravi se lako, a savršenog ukusa.
Svaki zalogaj je raj za nepca.
Sočna i slasna, bićete oduševljeni.
Sočna i zasitna, nećete moći da prestanete da jedete.
Sočna i slasna, svaki gost će uzeti dodatno parče.
Kremasta i slasna, a gotova očas posla.
Slasno predjelo osvaja od prvog zalogaja.
Paskvalina, slana uskršnja torta, nastala je u 16 veku, u Italiji. Po legendi, žene su je pravile tako što su testo razvlačile 33 puta, u čast Isusovih godina. Prepuna bogatog fila od jaja, spanaća i rikota sira oduševiće svakoga ko je bude probao.