Napravićete brzo i lako, a slaže se uz sve. Dodajte ribi, mesu i vaše jelo će dobiti potpuno novu čar.
Potrebno je
- 1 glavica pečenog belog luka
- 300 g svežeg baby spanaća
- 4 kašike maskarponea
- 60 g rendanog sira po izboru
- nekoliko listova bosiljka
- sok od pola limuna
- malo maslinovog ulja
- so, biber
Priprema
Neočišćenu glavicu luka presecite tako da se vide čenovi, pa prelijte maslinovim uljem i umotajte u aluminijumsku foliju. Pecite 40 minuta na 180 stepeni. Potom samo istisnite čenove u činiju. Zatim prelijte spanać ključalom vodom pa poklopite na nekoliko minuta. Procedite i prelijte hladnom vodom da spanać zadrži boju. Onda procedite, pa sve sastojke ubacite u činiju i mutite. Kad dobijete kremastu struksturu, sipajte u teglicu i čuvajte u frižideru.
SLAVICIN VOĆNI KOLAČ ZA SAVRŠEN VIKEND Lako se pravi, a topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi voćni kolač po receptu Slavice Milojević iz Vranja
BORISOV BRZI KOLAČ SA BANANAMA MIRIŠE NA DOM A topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Borisa Krasnića iz Beograda
BILJANINA VOĆNA MAĐARICA BUDI SVA ČULA A manje teška od klasične
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Biljane Petrović iz Doboja
PILEĆI PAPRIKAŠ SA NOKLICAMA Ručak po receptu naših baka, kada ga probate, više ga nikada nećete spremati sa krompirom
Brzo, lagano i preukusno jelo koje je nažalost nepravedno zapostavljeno
MILICIN ČIZKEJK SA PISTAĆIMA I MALINOM MILUJE NEPCA Za sve svečane prilike
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Milice Dojčinović iz Beograda.
Komentari (0)