POSTAJE SVE VIŠE POPULARAN I KOD NAS Napravite sami GI puter
Neodoljivog je ukusa.

Domaći gi puter
Možda vas zanima:

SKANDINAVSKI JOGURT SVE VIŠE KORISTIMO Preukusan voćni napitak izvrstan za svako jutro
Ovako nešto sigurno niste probali.

KAO KREMASTI PRILOG ILI GLAVNO JELO Palenta s belim lukom i ruzmarinom - SAVRŠENSTVO!
Uvidećete da je preukusno.

NAMAZ KOJI MOŽE DA TRAJE DANIMA Domaća pašteta idealna za početak dana!
Elegantna i jedinstvenog ukusa.

PREUKUSAN I ZDRAV NAMAZ ZA SVAKI DAN Ružičasti humus ješćete i za doručak i za večeru
Zavolećete i cveklu i leblebije.
U loncu od nerđajućeg čelika s debelim dnom zapremine 5 l stavite 500 g maslaca i zagrevajte ga na laganoj vatri dok se ne otopi. Pojačajte vatru i sačekajte da puter prokuva pa smanjite na minimum. Dok se bude kuvao na laganoj vatri bez mešanja, s vremena na vreme uklonite belu penu s površine. Nakon 40-50 minuta maslac će postati providan, a na dnu posude će se formirati karamelizovana smeđa mlečna mast. Ugasite šporet i pustite da se smesa prohladi, procedite kroz gazu, sipajte u staklenu teglu. Gi puter treba da ima finu ćilibaržutu boju.
SAVET U procesu spravljanja možete dodati i ruzmarin, majčinu dušicu, kardamom, aromu mente, isceđen sok đumbira
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

MAČA LATE Zdrav i ukusan napitak razbudiće vas u momentu, za savršeno jutro
Umesto kokosovog, možete da sipate bilo koje biljno mleko.

ZAPEČENE PALAČINKE SA JABUKAMA Klasik na drugačiji način, ukusa koji priča priče
Sočne i slasne, zamirisaće cela kuća.

VEGANSKA TORTA BEZ PEČENJA Miriše na kokos i budi sva čula, a uspeva bukvalno svima
Neodoljiva poslastica gotova za tili čas, a osvaja od prvog zalogaja.

KAKO DA NAPRAVITE DOMAĆI MAJONEZ? Treba vam samo 5 minuta, a biće još ukusniji i zdraviji
Priprema je laka, a ukus neverovatan.

BANANA HLEB ZA PRAVE SLADOKUSCE Jedini recept koji će vam ikada trebati za ovaj slatkiš
Mekan i sočan, najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)