UŽIVAJTE U ČAROBNOM UKUSU Rižoto sa morskim plodovima se lako sprema, a brzo jede
Nije ništa komplikovano u njegovoj pripremi.

Rižoto sa plodovima mora
Možda vas zanima:

ZAPEČENI RIŽOTO SA KOBASICAMA Nećete mu tako lako odoleti
Neodoljivo je.

FINO JELO SA ROŠTILJA Pomešajte povrće i uživajte u izvanrednom ukusu
Iskoristite lepo vreme pa raspalite roštilj.
NAJSOČNIJI PIRINAČ Rižoto uz dodatak raznog povrća zasitiće vas vrlo brzo
Možete ga i poneti na posao ili biti prilog uz glavno jelo.
NIKAD LAGANIJA VEČERA Ukusni losos sa par dodataka odmah će vas zasititi
Caka je u začinima.
Sastojci:
200 g pirinča
1 pakovanje zamrznutih plodova mora
4 čena belog luka
1 konzerva pelata
1 dl maslinovog ulja
50 g seckanih maslina
malo origana i bosiljka
veza peršuna
Priprema:
Plodove mora ostavite da se otope. U sud stavite ulje i prvo stavite seckani beli luk da na umerenoj temperaturi pusti aromu. Stavite pirinač i malo prodinstajte da pobeli. Dodajte pelat i malo vode, pa krčkajte da pirinač omekša. Dodajte začine po ukusu. Pred kraj dodajte otopljene i proceđene plodove mora. Mora da postoji dovoljno tečnosti. Nikako ne mešajte, samo okretanjem suda povremeno promešajte. Kada je rižoto gotov, dodajte začine po ukusu i ukrasite seckanim listovima svežeg peršuna.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

KAKO DA NAPRAVITE DOMAĆI MAJONEZ? Treba vam samo 5 minuta, a biće još ukusniji i zdraviji
Priprema je laka, a ukus neverovatan.

BANANA HLEB ZA PRAVE SLADOKUSCE Jedini recept koji će vam ikada trebati za ovaj slatkiš
Mekan i sočan, najbolje odmah stavite duplu meru.

CACIKI SALATA Po originalnom grčkom receptu, pravi se za 2 minuta i ide uz sve
Dodajte uz piletinu ili musaku.


SLOVAČKI POTAŽ OD KISELIH JABUKA Kremast i drugačiji, osvežiće vas u trenu
Predjelo koje budi sva čula.
Komentari (0)