NEVEROVATAN SPOJ UKUSA Miris neobičnih pohovanih šnicli iz vaše kuhinje širiće se u domu

Alo.rs

15:58

Sezonski recepti 0

Ovaj recept je nešto drugačije.

NEVEROVATAN SPOJ UKUSA Miris neobičnih pohovanih šnicli iz vaše kuhinje širiće se u domu
Shutterstock

Ukusne pohovane šnicle  // posno

Sastojci:

10 sojinih šnicli

1/2 kašičice kurkume

1 lovorov list

4 kašike senfa

biozačin

so, biber

Za poh:

100 g brašna

1/2 kašičice mlevene crvene paprike

1 kašičica biozačina

so, biber

ulje

Priprema:

Šnicle obarite u vodi u koju ste dodali kašiku biozačina, so, biber, kurkumu i lovorov list. Kuvajte sve dok dobro ne omekšaju. Zatim ih i premažite s jedne strane senfom. Za pohovanje u brašno dodajte kašičicu biozačina, na vrh kašičice soli i bibera i pola kašičice paprike. Uvaljajte šnicle u smesu za poh i pržite u dosta ulja.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

hleb ispod sača

HLEB ISPOD SAČA BOLJI OD KLASIČNOG Po receptu pevačice Nede Ukraden, mekan kao duša

17:00

19 maj, 2024

Sezonski recepti

Neda Ukraden, pevačica čija je višedecenijska karijera uzor mnogim mladim talentima, spada u zvezde koje su potvrdile da je za dugoročan opstanak na muzičkoj secni potreban veliki trud i rad, ali i fenomenalan vokal. Iako i dalje nastupa, ova muzička umetnica sa diplomama dva fakulteta, majka i baka troje unučadi obožava da kuva za svoje najmilije, a da je vrsna domaćica, pokazuje i ovaj starinski hleb ispod sača.

Komentari (0)

Loading