ODLIČNO REŠENJE ZA BRZ RUČAK Kobasice u makaronama je dobitna kombinacija
Lako je i za pravljenje.
Makarone sa kobasicama
Sastojci:
pakovanje makarona
350 g kobasica
pakovanje pelata
100 g kačkavalja
1 glavica crnog luka
beli luk po želji
1/2 čaše mleka
1 kokošja kocka za supu
ulje po potrebi
so, biber
Priprema:
Kobasicu iseckajte na kolutiće, a luk i beli luk iseckajte na sitno. U dubljoj tepsiji na malo zagrejanog ulja propržite iseckan luk i kobasicu oko 3-4 minuta. Paradajz možete da koristite svež, mleveni ili pelat. Ako je svež, iseckajte ga i dodajte u kobasicu, zatim sipajte mleko, 2 čaše vode, kocku za supu, so i biber po
potrebi i makarone. Sve lepo promešajte i kuvajte 15 minuta, odnosno dok makarone ne postanu mekane. Gotovo jelo pospite rendanim kačkavaljem.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
JER IRCI ZNAJU ZAŠTO Neodoljivo jelo iz ove zemlje sprema se na neobičan način
Kobasice sa krompirom je uvek dobar izbor.
EGIPĆANI DOSTA VOLE ZAČINE Košari je njihovo jelo koje morate da probate
Ako imate makarone, lako ćete spremiti jelo.
RECEPT SA BRITANSKOG OSTRVA Kobasice sa pireom na engleski način
Ukusne i slasne za svaki dan.
PITA ZA DOBRO JUTRO Napravite preukusno testo i napunite ga kobasicama, savršeno je
Isprobajte nešto novo.
OBOJITE JAJA U ZELENO Tehnika je potpuno prirodna, a dobićete brojne pohvale
Tehnika je potpuno prirodna a ispašče prelepa.
USKRŠNJA PAMUK POGAČA Mekana kao duša, a uspeće i početnicima
Ukrasiće svečanu trpezu, a dobićete brojne komplimente.
SPANAĆ SA MLEVENIM MESOM Sočno jelo koje se pravi brzo i lako, a govori 5 jezika
Savršen spoj mesa i povrća raspametiće i one izbirljive.
DODAJTE OVAJ SASTOJAK U TESTO Narašće kao ludo, a kiflice će biti mekane danima
Jednostavna namirnica koju svaka domaćica ima u kuhinji, dodaće mekoću vašem pecivu i biće sveže danima.
POSNA SAHER TORTA Vazdušasta čokoladna poslastica ukusa koji se pamti
Ni malo ne zaostaje za originalom, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)