ODLIČAN RUČAK Sočna piletina krčkana u ljutom sosu
Servirajte uz kuvani krompir ili pirinač.
Sastojci:
500 g pilećeg mesa
1 čaša kiselog mleka
2 glavice crnog luka
50 ml soka od paradajza
1 kašika ljute mlevene paprike
Priprema:
Na ulju prodinstajte iseckan crni luk da omekša, pa dodajte meso isečeno na komade, mlevenu papriku, sok od paradajza i dinstajte dok meso ne promeni boju. Dodajte pola litra tople vode, kiselo mleko, so po ukusu. Krčkajte 20 minuta na tihoj vatri polupoklopljeno, odnosno dok meso ne omekša.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
PRSTE DA POLIŽEŠ! Sočna piletina u pesto sosu sa čeri paradajzom
Jelo koje se brzo sprema, a svima će se dopasti.
NAJBOLJI GULAŠ SA MAKARONAMA Svi ga vole i traže dodatak!
Ovo jelo će okupiti porodicu za stolom.
UBEDLJIVO NAJBOLJI RUČAK Začinjeno jelo od piletine u paradajz sosu
Izdašan ručak koji ćete imati za dva dana.
OSVAJA NA PRVI ZALOGAJ Mirišljava sočna piletina sa limunom
Odličan spoj mesa i citrusa.
USKRŠNJA LISNATA POGAČA Savršenstvo meko kao duša koje miriše na puter
Jednostavne pripreme i raskošnog izgleda, ukrasiće svečanu trpezu, a dobićete brojne komplimente.
PITA KROMPIRUŠA Sočna i slasna, idealna za sva vremena i prilike, a posna
Sjajan predlog za dane posta, dugo će vas držati sitim, a greje dušu i telo.
OFARBAJTE JAJA U METALIK ROZE Biće drugačija i originalna, a uopšte nije komplikovano
Ovaj način ukrašavanja jaja proslavila je poznata kuvarica Marta Stjuart. Iako izrada deluje komplikovano, dobićete na prilično jednostavan način, predivna šljokičava roze jaja.
OBOJITE JAJA U ZELENO Tehnika je potpuno prirodna, a dobićete brojne pohvale
Tehnika je potpuno prirodna a ispašče prelepa.
POSNA MOSKVA ŠNIT Jedna od najlepših beogradskih torti, praznična, lagana i voćna
Fenomenalna poslastica idealna za svaku svečanu trpezu.
Komentari (0)