BRZO I ZDRAVO Dinstani šampinjoni začinjeni mirođijom
Šampinjone sa mirođijom možete da jedete uz kuvani pirinač ili kao obrok.
Sastojci:
400 g šampinjona
1 kašika putera
3 kašike ulja
2 glavice crnog luka
2 čena belog luka
1 kašika sveže mirođije
Priprema:
Operite pečurke i iseckajte na kriške. Ako su sitne, ostavite cele. Stavite ih na zagrejano ulje, dinstajte dok ne omekšaju i voda koju su pustile ispari, pa dodajte puter. Zatim dodajte iseckane crni i beli luk. Začinite po ukusu solju i biberom , izmešajte i sklonite sa šporeta. Pospite sitno seckanom svežom mirođijom i poslužite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
RUČAK OD 2 SASTOJKA Mladi krompirići sa parmezanom, kremasti i sočni, prste da poližeš!
Ovako spremljene krompiriće poslužite uz jela od mesa i ribe.
SUPA OD PEČURAKA Kremasta, ukusna, odlično predjelo!
Supa će imati još lepši ukus ako pomešate 2-3 vrste pečuraka.
BRZINSKO, A FANTASTIČNO! Kremasta testenina s belim lukom i parmezanom
Potrebno vam je samo pola sata i jedan tiganj da spremite ovo jelo.
RUČAK ZA ZAUZETE ŽENE Savršen spoj ukusa, a na stolu je već posle 30 minuta!
Paketići od piletine punjeni senfom i umotani u slaninu oduševiće vaše ukućane i lepo ih zasititi.
NAJBRŽI TIRAMISU Treba vam samo 5 minuta, a svi će vam tražiti recept
Fenomenalan kolač sa kafom raspametiće i one koji ne vole slatko.
OČISTITE RERNU BRZO I LAKO Bez hemije i struganja satima, a sijaće se kao nova
Lak način za čišćenje rerne bez hemije, uz pomoć sode bikarbone i sirćeta.
POSNI PREBRANAC Klasik bez premca koji greje dušu i telo, pravi raj za nepca
Neverovatno ukusno jelo idealno je za obične dane ali i svečanu trpezu.
ĆUFTE U BEŠAMEL SOSU Sočne i aromatične, ovakve do sada niste jeli
Konkretno jelo dugo će vas držati sitim.
POSNA REFORMA TORTA Svečana poslastica raskošnog izgleda osvojiće i one izbirljive
Čokoladna poslastica sa orasima ukrasiće svaku trpezu, a ni malo ne zaostaje ukusom za originalom.
Komentari (0)