PRAVI TURSKI SUTLIJAŠ Brzi slatkiš kojem vanila daje posebnu aromu
Jeftina poslastica koja se napravi za 20 minuta.

Sastojci:
Možda vas zanima:

BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM Za savršeno popodne, a miriše na ljubav
Sočni kolač nestaće sa stola odmah.

JEFTIN KOLAČ SKUPOG UKUSA Posan i lak za pripremu, uspeće i početnicima
Neodoljiv desert pravi se brzo i lako, a pomera granice dobrog ukusa.

BRZ I JEFTIN SLATKIŠ Kolač od keksa koji se lako pravi, a lepo izgleda i ukus mu je fantastičan
Spreman je za jelo za pola sata.

SVI GA OBOŽAVAJU Sočni kolač od griza se brzo pravi, a još brže pojede!
Poslastica koja je gotova za pola sata
1 šolja (o0d 150 ml) pirinča
3 šolje vode
500 ml mleka
6 kašika šećera
1 kesa pudinga od vanile
1 šaka oraha/badema/lešnika
Priprema:
Pirinač oprati i skuvati u vodi. Dodati mleko i još malo kuvati. Puding pomešati sa šećerom i sa malo mleka i sipati u pirinač sve vreme mešajući na tihoj vatri dok se ne zgusne. Puding sipati u nakvašene činijice i ukrasiti koštunjavim voćem po želji.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

SAHER TORTA Čuvena austrijska poslastica u harmoniji neodoljivih ukusa, za prave ljubitelje čokolade
Savršen spoj čokolade i džema svaki put će vas iznova oduševiti.

NAPRAVITE MOČI BRZO I LAKO Dosimo vam jednostavan recept za omiljeni japanski slatkiš
Sočan i mekan, a topi se u ustima.

HRSKAVI ITALIJANSKI KANTUČINI Neodoljivi keksići sa bademom koji super idu uz kafu ili čaj
Čuveni italijanski keksići sa bademom iz Toskane peku se dvaput kako bi bili što hrskaviji. Savršeno idu uz kafu ili čaj, a mogu da zamene desert ili užinu. Priprema je krajnje jednostavna, a ukus neodoljiv.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.
Komentari (0)