VIŠE NEMA ČEKANJA DA TESTO NADOĐE Jednostavan trik kako da skratite proces na 5 minuta, a uspeva svima
Ako i vas nervira čekanje pola sata do sat vremena da testo nadođe, primenite ovaj korisni trik.
Korisnik Tik toka podelio je jednostavan način kako da testo brzo nadođe.
Vodu stavite da proključa, pa je sipajte u vatrostalnu posudu. Testo u pokrivenoj posudi stavite na rešetku rerne, a ispod posudu sa provrelom vodom. Rerna neka ostane isključena. Ostavite tako 5 do 10 minuta, testo će da nadođe kao da je odstojalo pola sata ili sat.
Možda vas zanima:
ISECITE OKRUGLU TORTU KAO PROFESIONALAC Jednostavnan trik koji provereno radi
Ako želite da parčići budu jednake veličine, primenite ovaj korisni trik.
OČISTITE ZARĐALE SLIVNIKE I SUDOPERU Bez ribanja i struganja, za 10 minuta će se sijati kao ogledalo
Umesto da satima ribate primenite ovaj jednostavni trik.
OČISTITE ŠPORET BEZ MUKE I RIBANJA Ovu namirnicu uglavnom koristite kad jedete picu, a sijaće se kao nov
Očistite masnoće sa šporeta na jednostavan način, sa namirnicom koja vam nikad ne bi pala na pamet.
UMUTITE ŠLAG KAO POSLASTIČARI 3 predloga kako da bude savršen, a poslastica bez premca
Bilo da pravite šlag od belanaca, slatke pavlake, ili onaj iz kesice, potrebno je da ispadne kako treba .
ODMRZNITE MESO ZA SAMO 5 MINUTA Biće mekano i sočno, a trik provereno radi
Ako ste zaboravili da izvadite meso iz zamrzivača, dovoljno je da primenite ovaj jednostavni trik.
POLICAJKA TORTA Raskošna čokoladna poslastica sa kremastim filom, "razoružaće"vas od prvog zalogaja
Izdašna poslastica idealna za sve važne događaje.
JESENJI LATE SA BUNDEVOM Aromatični napitak koji će vas okrepiti u trenu, a cimet mu daje poseban šmek
Aromatična kafa sa bundevom osvaja na prvi zalogaj, a evo kako možete sami da je napravite.
SLANA ROZEN TORTA Hladno predjelo idealno za slavsku trpezu, nestaće sa stola čim se postavi
Mnogima omiljena rozen torta, ali u slanoj varijanti.
PICA SA BUNDEVOM Jesenja varijanta omiljenog italijanskog jela, za lepo veče sa prijateljima
Slasna i drugačija, a svaki zalogaj je gurmanski raj.
Komentari (0)