BRUSKETI SA PEČURKAMA Slasni zalogajčići nestaće sa stola odmah, a imaćete osećaj kao da ste u Italiji

Ivana Pavlović

10:00

Sezonski recepti 0

Sočni i aromatični, idealni za slavsku trpezu.

brusketi sa pečurkama
Shutterstock

Potrebno je

  • 300 g svežih pečuraka (šampinjoni ili druge po izboru)
  • 1 glavica crnog luka
  • 2 čena belog luka
  • maslinovo ulje
  • so i biber
  • 1 baget
  • peršun za dekoraciju

Priprema
Na maslinovom ulju propržite sitno seckani crni i beli luk. Dodajte iseckane pečurke i pržite dok ne omekšaju. Posolite i pobiberite po ukusu. Baget isecite na kolutove, prelijte s malo maslinovog ulja i zapecite u rerni. Na svaki kolut stavite smesu od pečuraka i pospite seckanim peršunom. Bon appetit!

 

 

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading