DODAJTE OVU NAMIRNICU U TESTO NARAŠĆE KAO LUDO Korisni trikovi za najbolje pecivo
Jednostavni, a korisni trikovi.

Ako želite ukusna peciva kao iz najbolje pekare, primenite neke od narednih trikova.
Možda vas zanima:

DODAJTE OVO U TESTO ZA UŠTIPKE Neće upiti ni kap ulja, a nije soda bikarbona
Trik iskusnih domaćica koji provereno radi, za najbolje uštipke.

DODAJTE OVO U TESTO Kiflice će biti sveže i treći dan, a nije soda bikarbona
Sastojak koji će učiniti da pecivo bude mekano danima, a ima ga svaka domaćica.

DODAJTE OVU NAMIRNICU U TESTO Pecivo će biti mekano i neverovatno ukusno
Dodajte ovu namirnicu i uverite se koliko je testo mekanije i lepše.

NAJBOLJI SASTOJAK ZA TESTO Potrebna vam je samo 1 namirnica, a pecivo će biti savršeno
Ako želite da testo bude savršeno, a hlebovi i kifle neodoljivi primenite ovaj jednostavni trik.
Držite na sobnoj temperaturi
Izvadite puter i jaja iz frižidera i držite neko vreme na sobnoj temperaturi.
Nemojte da stavljate previše praška za pecivo
Ako preterate sa količinom praška za pecivo ili kvasca postoji mogućnost da naraste previše ili pukne.
Uvek stavljajte u zagrejanu rernu
Sva testa sa praškom za pecivo i kvascem to “traže”. Nakon 10 do 15 minuta od trenutka kada rerna dostigne željenu temperaturu, stavite testo u nju.
Dodajte jabukovo sirće
Kada pravite pecivo, u svako testo dodajte jednu supenu kašiku jabukovog sirćeta! Testo će bolje da naraste, biće zdravije, i dobiće poseban “šmek”!

PASTA SA MLEVENIM MESOM I ČETRI VRSTE SIRA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Slasna i savršena, postaće vaše novo omiljeno jelo.

POSNA KARAMEL TORTA Neodoljiva poslastica ukusa koji budi sva čula
Posna i savršena, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

POSNA MUSAKA SA PEČENIM PAPRIKAMA Specijalitet po receptu iz stare baka Katine sveske
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.

PILETINA SA KARIJEM Pikantno jelo koje će vas dugo držati sitim
Sočno jelo oduševiće i one izbirljive.

POSNA PROJA SA TIKVICAMA Klasik na drugačiji način, pravi se lako, a pojede odmah
Priprema je jednostavna, a osvaja ukusom.
Komentari (0)